Connect with us

technokrata

Mini-fényképező amatőr kémeknek

Smart home

Mini-fényképező amatőr kémeknek

Mindenki arról álmodik, hogy egy titkos laborban megkapja az összes titkosügynököknek való high-tech kütyüt. Most egyet – legalábbis – megvehetünk magunknak.

A Minox olyan kamerát mutatott be nemrégiben, amely minden valamirevaló kémfilmnek elengedhetetlen kelléke, de most kivételesen nem csak a sármos titkosügynökök vehetik kezükbe, hanem mi is kipróbálhatjuk a kicsikét. A Digital Spy Camera (mily meglepő) névre hallgató szerkezet mindössze 86×29 mm helyet foglal zsebünkben, és csak 20 mm vastag. Ilyen apró méretekkel is képes viszont nagyot alkotni: 2560 x 1920 pixeles felbontású fotók készítésére is alkalmas, és még ezekből is elég sok elfér a mini-kamerán, ugyanis SD-kártya segítségével akár 16GB tárhelyet is varázsolhatunk rá (alapból 128MB adat kerülhet rá).

A kémkamera JPEG és AVI fájlok készítésére képes, és a mellékelt kábellel bármilyen USB-s készülékkel összeköthető. A kamerához egy vaku és 480 x 240 pixeles LCD kijelző is köthető, ezek jelentősen javítják a felhasználó komfortérzetét, de el is távolíthatóak a gépről, ha valóban titkosügynökösdit szeretnénk játszani. November végén jelenik a makett fényképezőgép meg Németországban, fogyasztói ára egyelőre nem ismert, de feltehetően nagyobb lesz, mint a gép maga.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle