Connect with us

technokrata

Digitális terítőről rendelhetjük az ételt

Smart home

Digitális terítőről rendelhetjük az ételt

A londoni West End legújabb éttermében az asztal egy érintőképernyős étlap, melyen rendelés egészen új értelmet nyer.

London előkelő negyedében a tehetősebb turistákat célozta meg Inamo nevű étterem, amely nem csak különleges konyhával és elegáns környezettel próbál helyt állni a vendéglátók soha véget nem érő versenyében. Ebben az exkluzív étkezdében ugyanis olyan asztalok kaptak helyet, amelyek egész felületükben érintőképernyős kijelzővel vannak felszerelve. Ez nem csak azért jó, mert a vendégek maguk választhatják ki a nekik megfelelő mintát a terítékhez, hanem az ételt is így választhatják ki az interaktív étlapról.

Minden fogásról életnagyságú képet láthatnak asztalukon (persze csak 2D-s formában, de ezen nem akadt még fenn senki), mielőtt végleg döntenének, és a választási folyamat is sokkal látványosabb, szórakoztatóbb ebben a formában – legalábbis az étterem vezetése szerint.

Pincérek persze ugyanúgy vannak itt is, mint más vendéglátóhelyeken, és segítenek is a virtuális rendelésben, de aki romantikus magányra vágyik kedvesével, annak bizonyára nagy segítség lesz egy eldugott digitális asztal egy sötét sarokban.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle