Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jukebox és akvárium a falra szerelve

Smart home

Jukebox és akvárium a falra szerelve

Különleges lakberendezési ötlettel és zseniális party-kellékkel leszünk gazdagabbak, ha hajlandóak vagyunk mélyen a zsebünkbe nyúlni.

A Games Cabinets nevű cég sajátos ötlettel igyekszik meghatni a vásárlókat: egy olyan otthoni zenegépet fejlesztett ki, amely komoly képességekkel és szexi dizájnnal ötvözve lopja be magát a szívünkbe. Az IntelliTunes Jukebox egy otthoni zenegép, amelyet könnyedén a falra szerelhetünk, sokkal látványosabb, mint egy klasszikus hifi-rendszer, így a házibulik alatt is garantált a hangulat.

A gép 360 wattos teljesítménnyel igen komoly hangerőt képes produkálni, kezeli az MP3-akat, iPod-dokkolóként is üzemel, és vezeték nélküli internet kapcsolatra is alkalmas (tehát a webes rádiókat is gond nélkül felismeri, ha nincs kedvünk a zenével bajlódni). Belső memóriája elég nagy, közel 5.000 album hanganyaga elfér rajta.

Két LCD kijelző is került az előlapra – egy 8, valamint egy 15 colos -, a nagyobbik ezek közül érintőképernyős, így valóban könnyű a kezelése is. Külön érdekesség, hogy használaton kívül a képernyőn egy akvárium élethű mozgóképe jelenik meg, így az éjszakai hangulatot is fokozhatjuk. Az ára viszont igen borsos: közel 4.000 dollárt, vagyis 73 ezer forintot kell kicsengetnünk ezért a különleges darabért, de az élményért talán megéri.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés