Connect with us

Hirdetés

technokrata

James Bond laptopja – képpel

Smart home

James Bond laptopja – képpel

Az is kiderült, milyen konfiguráció és milyen köntösben került összekötésre a 007-essel.

A hét elején írtunk arról, hogy a Sony a következő, 22-ik James Bond film (amely a Quantum of Solace alcímet kapta) kapcsán új, limitált szériát mutat be Vaio TT noteszgépeiből. Pár nappal ezelőtt még sajnos nem állt rendelkezésünkre kép az ominózus masináról, ám ezt az elmaradást most orvosoljuk, íme:

A masina Core 2 Duo processzorra alapul, 4 GB-nyi memóriát tartalmaz, és igény szerint 128 GB-os SSD vagy 320 GB-os winchester kerül bele. 13,3 colos LCD-je LED-es háttérvilágítású, aminek köszönhetően kevesebbet fogyaszt a hagyományos folyadékkristályos kijelzőkhöz viszonyítva, ugyanakkor fényesebb, vagyis kültéri használat mellett jobban látható a rajta megjelenített kép.

Ugyan mérgező nyilakat vagy altatógázt nem tud kilőni magából, de azért jutott benne hely a high-tech képességeknek is. 3G-s kapcsolódásra képes, vagyis fel tud jelentkezni a modern telefonhálózatokra. Ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, valamint egy Motion Eye webkamerával, amely képes követni az előtte ülő fejmozgását. Plusz belekerült egy Blu-ray meghajtó is – sejthető, hogy milyen hatással volt ez az árra. És, hogy ne csak sejtésünk legyen: a mindössze hétszáz példányban megjelentetni tervezett laptop 4000 dollárért lesz megvehető. Ezért az összegért viszont valódi, 007-es logóval gravírozott noteszgép birtokába juthat október végén az, aki hajlandó ekkora összeget kiadni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés