Connect with us

technokrata

Letölthető a Nero 9

Smart home

Letölthető a Nero 9

A programcsomag révén felvehetjük a televíziós adásokat is – és természetesen még mindig képes az optikai lemezek írására.

Nemrég jelentették be a legújabb Nero CD/DVD-író alkalmazást (letöltés itt). A szoftver kilencedik generációjával tovább bővült az alap tevékenységen túli funkciók köre: a Tivo és a Nero közreműködésével olyan programcsomag jött létre, mellyel rögzíthetővé válnak a televíziós adások. A feladatot a Nero LiquidTV/Tivo PC névre keresztelték el. A felvett műsorokat ennek révén megtekinthetjük, vagy más, adattárolásra képes elektronikai eszközre (PC, Ipod, PSP) másolhatjuk – illetve természetesen DVD-re is kiírhatjuk.

Komplett kis csomagot is kiad hozzá a két cég: a kit egy híján 200 dollárba kerül, és október 15-től lesz megvásárolható a boltokban – kezdetben csak az USA, Mexikó és Kanada területén). Európa sem marad le túlságosan: az öreg kontinensen jövőre vehetjük meg a komplett csomagot. Amiben – a program mellett – található egy távirányító is, valamint egy TV tuner, amit a felhasználó számítógépébe kell behelyezni. Ezt követően az eredeti Tivo-hoz nagyon hasonlító felület várja a szórakozni vágyókat. Azok számára, akik már rendelkeznek TV tunerrel, de szeretnék kipróbálni a Nero és a Tivo közös munkájának eredményét, elég csak a programot megvenni – ez egy híján 100 dollárba kerül.

A program legújabb, 9.0.9.4b demó változata letölthető gyors Download szerverünkről; használatához a fenti linken található sorozatszámra is szükség lesz.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek