Connect with us

technokrata

Bemutató: extra védelem és elegancia az iPhone 3G-hez

iptokg-01

egyéb kütyük

Bemutató: extra védelem és elegancia az iPhone 3G-hez

A Gigatel ezúttal az Apple új mobiljához szánt tokokat küldött szerkesztőségünkbe.

Az Apple által a nyár elején bejelentett, hazánkban pedig hivatalosan augusztus vége óta a T-Mobile-nál kapható iPhone 3G egy igen csak szemre való készülék. Mint egyetlen más mobil, úgy a második generációs iPhone sem védett a külső behatások, tehát a karcolódás, vagy éppen a leejtés ellen. Ha megfelelő védelemmel és egyben némi extra eleganciával szeretnénk felvértezni hőn szeretett készülékünket, érdemes lehet körülnézni egy picit a Gigatel iPhone 3G tok kínálatában. Mi most három ilyen terméket veszünk górcső alá.

Az első delikvens a K-OK terméke, mely egy nagyon kellemes, puha tapintású bőrtok. Az akár nyakba is akasztható, széthajtható tok mini mágnesek segítségével zárható, illetve nyitható. Talán mondanom sem kell, hogy hátul, a kamera optikájánál nyitott a borítás, így semmi akadálya a fényképezésnek.

A második tok ugyancsak K-OK gyártmányú, és teljesen hasonló felépítésű, mint az első tok, csak éppen ez a rózsaszín modell kifejezetten hölgyeknek készült.

A harmadik iPhone 3G tok már a Turtle nevezetű cég terméke, melynek felületét kígyóbőrhatású bevonat díszíti. A másik két modellhez hasonlóan ez is széthajtható formájú, belső borítása pedig akár az iPhone tisztítására is alkalmas.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák