Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Adobe Photoshop

Smart home

Új Adobe Photoshop

Az Adobe Photoshop CS4 már kihasználja a videokártyában rejlő erőt.

A Photoshop CS4 szoftver segítségével lehetővé válik a tartalomfüggő átméretezés, amellyel a felhasználók csupán egyetlen egérhúzással méretezhetik át képeiket. Az új automatikus elrendezési és automatikus keverési üzemmódok képesek összetett képek a kiterjesztett mélységélesség alapján történő létrehozására, valamint átmenet nélküli tónusokat és színeket tartalmazó 360 fokos panorámaképek készítésére.

A képanyagok keresésének, előnézetének és kezelésének terén az Adobe Bridge CS4 szolgáltatásai közül érdemes kiemelni a gyors indítási teljesítményt és a képek a Photoshop CS4 szoftverbe való gyors áthelyezését. A Bridge ablakának tetején helyet kapó új navigációs elem és munkatérválasztó gombok lehetővé teszik, hogy azonnal az egyes feladatokhoz megfelelő nézetre váltson a felhasználó. A szoftver újdonságai közé tartoznak az új kameraimportálási vezérlők, a vizuális mappanavigáció és a nagyobb méretű képcsoportok kijelölésekor hasznos speciális nézet is.

A szoftver kihasználja a legújabb grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) képességeit. A szoftver egyenletes eltolási és nagyítási élményt nyújt, így a felhasználók az átláthatóság megőrzésével szerkeszthetnek képeket a legnagyobb nagyítás mellett. A vászon elforgatását lehetővé tevő új eszköz leegyszerűsíti a képek forgatását, és a munka bármely szögből való elvégzését. A Photoshop CS4 az új, egységes alkalmazáskeret, a lapokra bontott felület és az önmagukat igazító párbeszédpanelek által lehetővé teszi, hogy a munkaterület ne legyen túlzsúfolt.

A Photoshop CS4 Extended tartalmazza a Photoshop CS4 összes szolgáltatását, valamint a felhasználók közvetlenül a 3D modellekre és felületekre rajzolhatnak, 2D-s fájlokat alakíthatnak 3D-s képekké, és animációkat hozhatnak létre a 3D-s objektumok segítségével. A 3D-s motort az alapoktól írták újra a nagyobb teljesítmény eléréséhez, a fényforrások és más tulajdonságok szerkeszthetőségének biztosításához, valamint valósághűbb leképezések létrehozásához az új sugárkövető eszközzel. Bármely 3D-s objektum videomegjelenítési zónává alakítható, a 3D-s objektumok és tulajdonságok könnyedén megjeleníthetők az animációkban. Emellett az alapvető mozgókép-szerkesztési lehetőségeket egyetlen billentyűs billentyűparancsokkal is el lehet érni.

Érdemes megjegyezni, hogy a most megjelent, fizetős termék mellett tavasszal már debütált egy ingyenes internetes alkalmazás, a Photoshop Express. Digitális fotók tárolására, rendezésére és effektusok alkalmazására használható, no és persze az Interneten való közzétételre. További részletek itt.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés