Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Creative Suite 4

Smart home

Adobe Creative Suite 4

Még jobb átjárhatóság a Photoshop, After Effects, Premiere Pro, és a többi Adobe szoftver között.

Az Adobe Creative Suite 4 termékcsalád több száz szolgáltatásbeli újítással rendelkezik – a kreatív folyamatot nyomtatási, webes, mobil, interaktív, film- és videokészítési lehetőségekkel fejleszti. Az Adobe eddigi legnagyobb szoftverkiadása az Adobe Creative Suite 4 Design kiadásokból, a Creative Suite 4 Web kiadásokból, a Creative Suite 4 Production Premium kiadásból, az Adobe Master Collection kiadásból, valamint 13 különálló termékből, 14 integrált technológiából és hét szolgáltatásból áll.

Az Adobe Creative Suite Master Collection CS4 gyakorlatilag az Adobe összes új tervező- és fejlesztőalkalmazását, technológiáját és szolgáltatásait – a valaha létezett legátfogóbb kreatív környezetet – egyesíti egyetlen termékben. Hat csomagból vagy 13 különálló alkalmazás teljes verziós frissítéséből lehet választani, beleértve a Photoshop CS4, a Photoshop CS4 Extended, az InDesign CS4, az Illustrator CS4, a Flash CS4 Professional, a Dreamweaver CS4, az After Effects CS4, valamint az Adobe Premiere Pro CS4 termékeket.

Az Adobe Creative Suite 4 egyszerűsített munkafolyamata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különböző médiatípusokon hatékonyabb tervezőmunkát folytassanak, könnyebben végezzék el a mindennapi feladatokat és az aktuális projekt elhagyása nélkül váltsanak a médiatípusok között. Az InDesign CS4 új Live Preflight eszközével a tervezők elkerülhetik a gyártási hibákat, valamint egy új, testre szabható Link panel segítségével hatékonyabban helyezhetik el a fájlokat. A Photoshop CS4 és a Photoshop CS4 Extended termékekben az új Content-Aware Scaling eszköz automatikusan újraalkotja a képet az átméretezéskor és megőrzi a fontos területeket az új méretekhez történő alkalmazkodáskor. A CS4 Production Premium Dynamic Link hivatkozáskezelésének fejlesztett verziója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tartalmat áthelyezzék az After Effects CS4, az Adobe Premiere Pro CS4, a Soundbooth CS4 és az Encore CS4 termékek között, így a frissítések azonnal, renderelés nélkül is láthatók.

A programcsomag a 3D-t helyezi előtérbe, és ismerős eszközök segítségével biztosítja a 3D modellek megrajzolását, összeállítását és animálását. A Flash CS4 Professional az objektumok esetében lehetővé teszi mozgásátmenetek használatát a kulcsképkockák helyett, így jobban befolyásolhatók az animációs attribútumok. Flash-ben az új Bones eszközével valósághű animációk készíthetők az összekapcsolt objektumok között. Az Adobe Device Central CS4 kereshető elemtára több mint 450 dinamikusan frissített eszközprofilt tartalmaz, így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kipróbálják a Creative Suite 4 termékekkel készített mobil tartalmakat.

Jelentősen bővült a webes együttműködést választó fejlesztők számára elérhető szolgáltatások. Az Adobe ConnectNow, az Acrobat.com szolgáltatása elérhető az InDesign CS4, Illustrator CS4, Photoshop CS4 és Photoshop Extended CS4, Flash CS4 Professional, Dreamweaver CS4, Fireworks CS4 és Acrobat 9 Pro termékekből. A megoldás valósidejű együttműködést tesz lehetővé az ügyfelekkel vagy a munkatársak között. A tervezők színharmóniákat oszthatnak meg az Adobe Kuler segítségével, amely immáron elérhető az InDesign CS4, Illustrator CS4, Photoshop CS4 és Photoshop Extended CS4, Flash CS4 és Fireworks CS4 termékekből. További webes források: a technikai kérdések megválaszolására szolgáló Adobe Community Help közösségi oldal, a Resource Central, amely video- és audiotermékekkel kapcsolatos hírekkel és oktatóanyagokkal szolgál, emellett Soundbooth-hanganyagokat, hangeffektusokat és más háttértartalmakat is biztosít, valamint a tippek, oktatóanyagok, hírek és ötletgazdag tartalmak testre szabható forrása, az Adobe Bridge Home.

Az Adobe Creative Suite 4 és a kapcsolódó termékek megjelenése 2008 októberében várható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés