Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthon is reprodukálható a mozi-élmény

Smart home

Otthon is reprodukálható a mozi-élmény

Kinyílik a HD világ.

A Sony új, Blu-ray Disc lejátszói, a BDP-S350 és a BDP-S550 képesek a filmstúdiókban alkalmazott 24 képkocka/mp vetítési sebesség pontos reprodukálására, így biztosítják az otthonokban is a mozihoz legközelebbi élményt. A népszerű 24p True Cinema funkcióval a lejátszók kiváló hangzást biztosítanak. A BDP-S550 modell ráadásul tartalmazza a DTS-HD Master Audio Decoder-t és a 7.1 csatornás analóg audio kimenetet, azaz a készülék HDMI csatlakozó nélkül is csatlakoztatható a már meglévő házimozi-erősítőhöz a mozi-, és surround hangzás érdekében.

Ezek a Blu-ray disc lejátszók továbbá úgynevezett „Precision Cinema HD Upscale” (precíziós HD mozi felskálázás) funkciót is tartalmaznak, amely feladata a hagyományos DVD felbontás (576i) 1080p-re növelése, így a már meglévő filmkollekció is kivételes minőségben élvezhető majd a HDTV-n. A BDP-S550-ben ráadásul megtalálható a BD Live, egy olyan tulajdonság, amely tulajdonosok számára a stúdió-specifikus online tartalmak, mint például blogok, interjúk, versenyek vagy bármely olyan tartalom megjelenítésére alkalmas, amely nem található meg a lemezen. A BDP-S350 úgynevezett BD Live-ready, azaz a vásárlók a szolgáltatáshoz szükséges szoftver-frissítést októbertől tölthetik le.

A fejlett funkciók mindkét lejátszó esetében könnyen átlátható és kezelhető interfészen, az úgynevezett XcrossMediaBar menüből érhetők el.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés