Connect with us

Hirdetés

technokrata

Furcsa kinézetű PC-k Budapesten

Smart home

Furcsa kinézetű PC-k Budapesten

Mod-tech HALL 2008 – idén is megrendezésre kerül hazánk számítógépes modding versenye.

A rendezvény a korábban már két alkalommal megjárt helyszínen, a belvárosi kArton Galériában kapott helyet, ahol 300 nm-en lesznek láthatóak átalakított számítógépek és perifériáik. A korábbi rendezvényektől eltérően most a versenyre és a szakmai programokra fókuszálnak a rendezők. A verseny mellett látható lesz a hazai modderek színes szakmai programja, ahol a közönség a versenyen szereplő gépek átalakításaihoz hasonló munkafázisokat élőben tekinthet meg.

A hazai modderek (számítógép módosítók) már javában készülnek a versenyre, hiszen egy-egy ilyen számítógép átalakítás több hónapot is igénybe vehet, amellett, hogy anyagi terhet is ró a vállukra. A szervezők ezért mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék a versenyzők dolgát, így nincs a versenyre nevezési díj, illetve a szponzoroknak köszönhetően számos ajándékkal kedveskednek a verseny nyertesei számára. A versenyre a szervezők 2008 október 18.-ig várják még a nevezéseket.

A mod-tech HALL idén nonprofit jelleggel kerül megrendezésre, a rendezvény szponzorai kizárólag csak a versenyen résztvevő és nyertes gépek díjazásában vesznek részt. A rendezvényre a belépés ingyenes. A verseny a korábbiaktól kissé eltérően csak szakmai szempontok szerint lesz értékelve, olyan hazai modderek szemszögéből, akik már korábbi versenyeken is bizonyítottak, mint győztes versenyzők, illetve szakmai zsűri.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés