Connect with us

technokrata

Furcsa kinézetű PC-k Budapesten

Smart home

Furcsa kinézetű PC-k Budapesten

Mod-tech HALL 2008 – idén is megrendezésre kerül hazánk számítógépes modding versenye.

A rendezvény a korábban már két alkalommal megjárt helyszínen, a belvárosi kArton Galériában kapott helyet, ahol 300 nm-en lesznek láthatóak átalakított számítógépek és perifériáik. A korábbi rendezvényektől eltérően most a versenyre és a szakmai programokra fókuszálnak a rendezők. A verseny mellett látható lesz a hazai modderek színes szakmai programja, ahol a közönség a versenyen szereplő gépek átalakításaihoz hasonló munkafázisokat élőben tekinthet meg.

A hazai modderek (számítógép módosítók) már javában készülnek a versenyre, hiszen egy-egy ilyen számítógép átalakítás több hónapot is igénybe vehet, amellett, hogy anyagi terhet is ró a vállukra. A szervezők ezért mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék a versenyzők dolgát, így nincs a versenyre nevezési díj, illetve a szponzoroknak köszönhetően számos ajándékkal kedveskednek a verseny nyertesei számára. A versenyre a szervezők 2008 október 18.-ig várják még a nevezéseket.

A mod-tech HALL idén nonprofit jelleggel kerül megrendezésre, a rendezvény szponzorai kizárólag csak a versenyen résztvevő és nyertes gépek díjazásában vesznek részt. A rendezvényre a belépés ingyenes. A verseny a korábbiaktól kissé eltérően csak szakmai szempontok szerint lesz értékelve, olyan hazai modderek szemszögéből, akik már korábbi versenyeken is bizonyítottak, mint győztes versenyzők, illetve szakmai zsűri.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle