Connect with us

technokrata

Minden irányba szóló hangszóró a Logitech-től

Smart home

Minden irányba szóló hangszóró a Logitech-től

Gömbkarakterisztikájú hangszórók, elérhető áron.

Az új Logitech Z-5 gömbkarakterisztikájú (úgynevezett „omnidirekcionális”) sztereó hangszórók az egész szobát megtöltik hangokkal. A hagyományos PC hangszórók csak egy irányba koncentráltan sugározzák a hanghullámokat, ezzel szemben a Logitech Z-5 hangszórórendszer egyszerre minden irányba „szól”, így jelentősen megnöveli azt a zónát, amin belül élvezhető minőségű a hangzás. Ez különösen jól jön akkor, ha laptop gépünkkel gyakran változtatunk helyet a lakáson vagy irodán belül. A Logitech Z-5-ben alkalmazott omnidirekcionális hangszóró megoldás, amit korábban csak a méregdrága házimozi rendszerekben láthattunk, előre- és hátrafelé néző hangsugárzókat is használ, hogy a hangokat minden irányba egyenletesen elossza.

A Z-5-ös gömbkarakterisztikájú hangszórót PC és Mac gépekhez is lehet csatlakoztatni, USB kábel segítségével. A készülék nem igényel külső tápegységet vagy akkumulátort. A filmek és zenék között a Logitech legújabb hangszórórendszeréhez járó vezeték nélküli távirányítóval lehet navigálni. Segítségével akár a szoba másik végéből is elindíthatjuk multimédia-lejátszó programunkat, beállíthatjuk a hangerőt és válogathatunk zeneszámaink között.

A Logitech Z-5 gömbkarakterisztikájú sztereó hangszórórendszer megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is ebben a hónapban várható. Ajánlott fogyasztói ára Európában 1 cent híján 80 euró.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek