Connect with us

technokrata

Teszt: Jabra SP700 autós kihangosító – FM átjátszóval

jsp7-02

egyéb kütyük

Teszt: Jabra SP700 autós kihangosító – FM átjátszóval

A Gigateltől megkaptuk a Jabra egyik legújabb termékét.

Ez az újdonság nem más, mint a Jabra SP700 névre keresztelt autós kihangosító szett. A készülék üzembehelyezése gyerekjáték egyszerűségű: a kicsomagolást követően egyszerűen megfogjuk a berendezést, és a hátán elhelyezett nagyméretű rögzítőfül segítségével felapplikájuk autónk lehajtható napellenzőjére. Ezt követően össze kell párosítani a Jabra SP700-at és a mobiltelefonunkat, természetesen Bluetooth-on (2.0) keresztül, és amint létrejött a kapcsolat, máris használatba vehető a kihangosító.

Az elegáns megjelenésű, lapos-ovális kialakítású Jabra SP700 előlapján egyetlen nagyméretű gombot találunk, melynek segítségével a lehető legegyszerűbben fogadhatunk, illetve fejezhetünk be hívásokat. A gomb mellett néhány LED jelzi számunkra az akksival, a hívásokkal, illetve a Bluetooth-szal kapcsolatos információkat. Éjszakai módban a LED-ek nem világítanak, így abszolút nem zavarnak minket vezetés közben. Jobboldalra került a hangerőállító gombpár, illetve a diszkrét módon elrejtett microUSB csatlakozó.

Baloldalt egy FM feliratú gombra lehetünk figyelmesek: a hangtárcsázásra is alkalmas Jabra SP700-ba szerelt FM technológia révén akár az autónk gyári hangszóró rendszerén is megszólaltathatóak a telefonos beszélgetések, illetve akár a mobilunkon tárolt zenék (A2DP) is. A fejlett zajszűrő megoldással felvértezett készülék egy feltöltéssel akár 255 órán keresztül használható, illetve 14 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra, az alapcsomagban pedig autós töltőt is találunk (a hálózati töltő opcionális kiegészítő). A 127x62x17 milliméter méretű Jabra SP700 mindössze 75 gramm tömegű, és nem elhanyagolható szempont, hogy szöveges státuszinformációkat is képes közölni a felhasználóval.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle