Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj tele zoomobjektív a Panasonic-tól

Smart home

Vadonatúj tele zoomobjektív a Panasonic-tól

Megérkezett a Lumix G Vario 45-200mm/F4.0-5.6/MEGA O.I.S..

A Panasonic az új Mikro 4/3-os szabvány szerinti tele zoomobjektívet jelentett be. Az új Lumix G Vario 45-200mm/F4.0-5.6/MEGA O.I.S. objektív 45-200 milliméterig terjedő gyújtótávolságot nyújt (35 milliméteres filmes egyenérték: 90-400 milliméter), miközben a három ED-lencsetag alkalmazásának köszönhetően a teljes zoomtartományban gondoskodik a színelfolyás minimalizálásáról, valamint a kontraszt és a színtelítettség fokozásáról.

A 380 gramm tömegű új objketív tartalmazza a Panasonic hatékony MEGA O.I.S. optikai képstabilizációs rendszerét is, ami egy speciális korrekciós lencsetag megfelelő irányú és mértékű mozgatásával kiegyenlíti a kézremegés hatását. Ez jelentős mértékben megkönnyíti az éles felvételek készítését tele állásban, vagy épp gyenge fényviszonyok mellett, így számos szituációban nincs szükség állvány használatára.

Az objektív kompatibilis a szintén Mikro 4/3-os rendszerű DMC-G1 típusú Panasonic Lumix fényképezőgéppel, minek folytán képes kihasználni a kontraszt AF-rendszer által nyújtott előnyöket. 7 lamella gondoskodik róla, hogy a blende kör formát adjon mikor nagyra nyitott rekesz alkalmazásával készül a fotó, és így finoman lágyítsa a fókuszon kívül eső területeket. A komoly teherbírásra tervezett fém bajonettel rendelkező objektív lencsetagjai többszörös tükröződésmentesítő védőbevonatot kaptak, mely minimálisra csökkenti a túl erős beeső fény által okozott reflexiót és szellemkép-képződést.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés