Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyteljesítményű adatprojektorok – extrákkal

Smart home

Nagyteljesítményű adatprojektorok – extrákkal

Könnyűek és csendesek.

A BenQ két új projektora – MP623 és MP624 DLP – mind fényerőben, mind kontrasztarányban maga mögött hagyja elődeit, az MP622c és MP622 modelleket. A lakkfekete külsővel érkező termékek meggyőző teljesítményét az 1024×768 pixeles XGA felbontás, a 2,500:1 kontrasztarány valamint a 2.500 illetve 3.000 ANSI lumen fényerő mutatja legjobban. Ezen felül mindkét projektor széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel, köztük HDMI interfésszel rendelkezik, mely utóbbi kompromisszumok nélküli vizuális élményt garantál HD adatforrás esetén. Ezek az új projektorok elsősorban adat- és videóprezentációk kivetítésére szolgálnak nagyobb konferencia- vagy osztálytermekben.

ECO módban alig 26 dB (A) működési zajszintjével alig észrevehető a prezentációk során. Ennek szolgálatában a legkisebb alkatrészt is úgy tervezték, hogy csak a minimális mértékben növelje a készülék zajkibocsátását. A projektor optimális hőmérsékletéről szofisztikált hűtési rendszer gondoskodik, ezáltal is növelve a lámpa üzemidejét, valamint csökkentve a működési költségeket.

Az 5 szegmensből álló színkerék és a beépített DLP BrilliantColor chipsetnek köszönhetően az sRGB színtérben található színek jelentősen élénkebbek és valóságközelibbek nagy fényerő mellett – különösen kevert színeknél (50%-os és annál nagyobb keverés esetén). Ezen felül a felhasználó saját maga szabályozhatja a vörös, a zöld, a kék, a cián, a magenta és a sárga színeket az önálló színmenedzsment funkciónak köszönhetően, tovább finomítva az apró színeltéréseket és a szaturációt.

Mindkét termék kompakt méretű, kis, mindössze 2,5 kg-os súlyának köszönhetően rugalmasan telepíthető, és számos hasznos, üzleti felhasználást segítő funkcióval rendelkezik: a falszín korrekciónak köszönhetően például nem szükséges speciális vetítővásznak alkalmazása. A készüléken akár 6 szín is egyenként állítható, így a kivetített kép színe pontosan beállítható függetlenül a háttér máskor zavaró színétől. A gyorshűtő funkciónak köszönhetően a prezentáció után akár 30 másodperccel a készülék elpakolható.

A csomag tartalmaz egy CD lemezt a használati útmutatóval, egy távirányítót, egy VGA sub-D kábelt, egy tápkábelt és egy táskát.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés