Connect with us

technokrata

Hogyan kereshetünk pénzt a GPS-ünkkel?

Smart home

Hogyan kereshetünk pénzt a GPS-ünkkel?

A Mio elindította ˝Mi fizetünk az Ön Mio-jáért!˝ játékot.

A ˝Mi fizetünk az Ön Mio-jáért!˝ akció azoknak szól, akik a közeljövőben vásárolnak új Mio GPS készüléket. Az akciós címkével ellátott Mio termékek vásárlásakor most a Mio garantált 10 eurót ad, de a kalandosabb kedvűek ehelyett részt vehetnek a Mio új játékában, melynek főnyereménye 100 euró.

Ahhoz, hogy részt vehessen a Mio új akciójában mindössze annyit kell tennie, hogy vásárol egy akciós címkével ellátott Moov terméket (Moov 330, vagy Moov 360), majd regisztrál a weboldalon: www.wepayforyourmio.com – az űrlap kitöltésével. Itt kell megadnia a dobozban található akciós kódot. A résztvevők saját maguk dönthetnek arról, hogy melyik összeget szeretnék megnyerni: regisztráció után a vásárló igényelheti a garantált 10 eurót, vagy lemondhat róla, hogy így egy újabb játékban nyerhesse meg a 100 eurós fődíjat. Az akció 2008. szeptember 1-től október 15-ig tart.

A 100 euró fődíjat kínáló online játékhoz Európa földrajzát kell ismerni. Minden résztvevőnek egy feladatot kell megoldania: ismert épületek ikonját kell elhelyeznie Európa virtuális térképén. A versenyző akkor kapja a legtöbb pontot, ha az épületet minél pontosabban helyezi el a térképen, a rendelkezésre álló 90 másodpercen belül. Minden résztvevő azonban csak egy alkalommal próbálkozhat. A végső győztes az lesz, aki a legrövidebb idő alatt a legpontosabban helyezi el az ikonokat a térképen. A játékot követően mindenkit e-mailben értesít a cég az elért pontszámáról, a versenyzők teljes listáját pedig 2008. október 30-ig teszik közzé a weboldalon.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle