Connect with us

technokrata

Teszt: hogyan lesz mini disco a mobilunkból?

supdis-04

egyéb kütyük

Teszt: hogyan lesz mini disco a mobilunkból?

A Gigatel által forgalmazott Supertooth Disco legfontosabb ismertetőjele a kis méret és a nagy hangerő.

Ma már a legtöbb mobiltelefonban találunk MP3 zenelejátszó funkciót, azonban ha komolyabb hangminőséget szeretnénk elérni, akkor fülhallgatót, vagy egy kiegészítő hangszórót kell használnunk. Ha ez utóbbi mellett döntünk, akkor a Supertooth Disco ideális választást jelent a számunkra. A készülék egyébként természetesen nem csak telefonokkal, hanem többek közt MP3 lejátszókkal is remek párost alkot.

A mintegy 310 milliméter hosszú és 89 milliméter magas, 1,14 kilogramm tömegű hangfalról elsőre nem is sejtenénk, hogy milyen komoly hangerővel és milyen kellemes hangminőséggel rendelkezik. Kétoldalt egy-egy 8 W-os (RMS) hangszóró kapott helyet, ezenkívül pedig egy hátrafelé ˝szuszogó˝, 12 W-os (RMS) mélynyomót is kapunk a pénzünkért.

A telefonunkat többféle módon csatlakoztathatjuk a hangfalra. A berendezés hátoldalán a 12 V-os adapter csatlakozó mellett egy hagyományos 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatot helyeztek el a tervezők, de ha nem igazán rajongunk a kábelekért, akkor egy néhány másodperces kezdeti párosítást követően egyszerűen Bluetooth-on (A2DP) keresztül is a hangfalra tolhatjuk a telefonon tárolt zenéinket.

Az előlap jobboldali szekciójában található a bekapcsológomb, a hangerőállító tekerőgomb, illetve néhány deidkált zenegomb. Mivel ezek a kezelőszervek háttérvilágítással bírnak, az éjszakai használatnak sincs semmi akadálya. Ha az integrált akkumulátor maximumra van töltve (töltési idő: 3 óra), akkor hangerőtől függően mintegy 5-10 órán keresztül képes működni a hangfal. A hálózati töltővel és jack dugós átjátszó kábellel együtt szállított Supertooth Disco egy elegáns hordtokkal is el van látva, mely megvédi a készüléket a káros külső behatásoktól, még pedig oly módon, hogy akár a hordtokban lévő hangfalból is szólhat a zene (a mélynyomó és a csatlakozók külön rést kaptak).Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle