Connect with us

technokrata

Dinamikus útvonaltervezés – a leggyorsabb célbaérés GPS-szel

Smart home

Dinamikus útvonaltervezés – a leggyorsabb célbaérés GPS-szel

Az új dinamikus útvonaltervező lényegesen javítja az autós navigációk hatékonyságát: ha létezik gyorsabb útvonal, az új TomTom Go x40 Live megtalálja azt.

A TomTom Go x40 Live olyan, dinamikus útvonaltervezővel rendelkezik, mely folyamatosan alkalmazkodik a változó útviszonyokhoz, és mindig a leggyorsabb útvonalon keresztül irányít az úticélhoz.A TomTom Go x40 Live termékcsalád mindhárom modellje tartalmazza a TomTom IQ Routes új, kibővített verzióját. A TomTom IQ Routes technológia a korábbi utazások időtartamát veszi figyelembe. A készülék minden egyes útra vonatkozóan külön rögzíti, hogy a hét egyes napjain, adott időpontokban mennyi ideig tartott az utazás.

Az új TomTom Go x40 Live automatikusan kapcsolódik a TomTom exkluzív HD (High Definiton) Traffic szolgáltatásához, hogy a felhasználó a legpontosabb és legrészletesebb, valósidejű forgalmi információhoz juthasson. Ez a szolgáltatás Hollandiában 2007 vége óta elérhető, és most Németországban, Angliában, Franciaországban és Svájcban is elindul. Ha a forgalom mértéke eltér a becsült értéktől, a TomTom Go x40 Live automatikusan alternatív útvonalat keres, ha létezik ilyen. Ennek megfelelően a készülék újraszámolja az érkezés várható időpontját.

Az új TomTom Go x40 Live sorozatba három modell tartozik: a TomTom Go 940 Live, a TomTom Go 740 Live és a TomTom Go 540 Live. Az Go sorozat új tagjai rendhagyóan vékony formával, és új felhasználói felülettel rendelkeznek, mely a továbbfejlesztett ikonoknak köszönhetően megkönnyíti az eligazodást a készülék menürendszerében.

Az új aktív dokkoló egység magában foglalja a rendszertöltő csatlakozóját is, így a készülék egyszerűen rögzíthető és tölthető az autóban. A biztonság az első, tehát a TomTom Go Live termékek hangvezérlés funkcióval is rendelkeznek. A felhasználók saját hangjukkal utasíthatják a készüléket, hogy tervezzen meg egy útvonalat, vagy kezdeményezzen telefonhívást. Több mint száz feladatot lehet hangutasításokkal elvégezni, így a járművezető az úton tarthatja a szemét.

A TomTom Live szolgáltatások és a TomTom Go x40 Live termékcsalád Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában és Svájcban 2008 őszétől érhetőek el. A TomTom Go x40 Live sorozat tagjainak ajánlott végfelhasználói ára 349 eurónál (83 ezer forint) kezdődik. A TomTom Live szolgáltatások három hónapon keresztül ingyen használhatók, a próbaidőszak után pedig a felhasználók könnyen előfizethetnek a havonta 9,95 euróba (2.400 forint) kerülő szolgáltatásra, hogy továbbra is közvetlenül az autójukban élvezhessék a TomTom Live szolgáltatáscsomag minden előnyét. A TomTom Go x40 Live termékekhez egyébként a termékcsalád stílusához és megjelenéséhez illeszkedő kiegészítők széles palettája tartozik.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek