Connect with us

technokrata

Szuper zoom az új Canon fényképezőgépben

Smart home

Szuper zoom az új Canon fényképezőgépben

A Canon bejelentette új SX ˝szuper zoom˝ digitális fényképezőgépét.

Az optikai képstabilizátoros, rendkívül könnyű és kompakt vázzal rendelkező, 9 megapixeles PowerShot SX110 IS fényképezőgép 10x-es optikai zoommal és 3 colos kijelzővel büszkélkedhet.

Az SX100 IS közvetlen utódmodelljének tekinthető PowerShot SX110 IS fényképezőgép a távolabbi tárgyakat is közel hozza a 10x-es optikai zoomra képes objektív segítségével, mely kisfilmes gépek esetében 36-360 milliméteres fókusztávolságnak felelne meg. A Canon optikai képstabilizáló technológiája kiküszöböli a fényképezőgép bemozdulása által okozott elmosódásokat és a teljes zoom-tartományban éles képeket biztosít.

A felvételkészítési módok között megtalálható az új Egyszerű Mód, melynek kiválasztása esetén a fényképezőgép minden beállítást automatikusan elvégez, így még a teljesen tapasztalatlan kezdők is jó képeket készíthetnek. Az Egyszerű Üzemmód kiválasztása esetén, a lejátszás során a képeket csupán megtekinteni és törölni tudjuk. A tapasztalt felhasználók szokatlan fényviszonyokhoz alkalmazkodva, vagy különleges hatások eléréséhez kipróbálhatják a teljesen Manuális Üzemmódot, így minden beállítást kreatívan testre szabhatnak.

A felvételek élessége érdekében a magas ISO értéket használó automatikus módban bekapcsoló mozgásérzékelő technológia a téma mozgásának és a fényképezőgép bemozdulásának érzékeléséhez az arcfelismerést, az optikai képstabilizátort és a rögzíteni kívánt jelenet adatait használja. A fényképezőgép úgy állítja be az ISO érzékenységet, hogy a lehető legkisebb legyen az elmosódás és a legjobb a kép minősége.

Canon PowerShot SX110 IS specifikációk:
-9 megapixel
-10x-es optikai zoomos objektív optikai képstabilizátorral
-DIGIC III processzor iSAP technológiával
-Tökéletes portrék készítése az arcfelismerő AF/AE/FE/WB technológia, valamint az arckiválasztási és -követési technológia segítségével
-Automatikus vörösszem-korrekció exponáláskor, valamint lejátszáskor
-Éles képek a magas ISO értéket használó automatikus módnak, az optikai képstabilizátornak és a mozgásérzékelő technológiának köszönhetően
-20 felvételkészítési mód, többek között Egyszerű mód és teljesen Manuális Mód
-3 colos képátlójú kijelző
-Szaggatásmentes, 30 képkocka/másodperc sebességű VGA videók LP móddal
-Áramforrásként AA méretű ceruzaelemeket használ – kényelmes megoldás, melyhez mindenhol könnyű hozzájutni.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek