Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagytestű testvérek: új digitális fényképkeretek

Smart home

Nagytestű testvérek: új digitális fényképkeretek

Ötszázas belső memória, SVGA kijelzővel.

Bármely lakótér – legyen az modern vagy hagyományos stílusú – érdekes színfoltja lehet a Sony kétféle méretben kapható új, digitális fényképkerete. Nem csak jól mutatnak, de könnyen is kezelhetők, így a családi portréktól a felejthetetlen szabadságok alatt megörökített pillanatokig bármit visszaadnak.

Fényes, sima fekete felületével a DPF-D100 hatalmas méretű, 10,2” LCD kijelzővel rendelkezik. Testvére, a 8”-os DPF-D80 fekete és barna színekben kapható, amely a nappalik, hálók vagy gyerekszobák ideális kiegészítője lehet.

Mindkét fényképkeret SVGA kijelzővel rendelkezik, (800×600, 4:3 formátum) amely valósághű képeket jelenít meg kontrasztos, részletgazdag és természetes színekben. Az összes modellben megtalálható intelligens formátum-érzékelő automatikusan a helyes irányba forgatja a képeket attól függően, hogy álló vagy fekvő képekről van szó. Az összes népszerű memóriakártya használható hozzá (MS, MS Duo, SD, CF és xD) így nagyon egyszerű a fényképek áttöltése közvetlenül a digitális fényképezőgépről. USB kábel segítségével számítógépéről is átmásolhatjuk a felvételeket.

A képkeret belső memóriája 256MB, amely körülbelül 500 kép tárolására elegendő. A nagyobb méretű képfájlok egy automatikus optimalizációs folyamat után nyerik el optimális nagyságukat, miközben a fájlméret csökken, így a fotóalbumba még több kép helyezhető el.

Nem kell menükkel sem bajlódni: egyedül a „view” gomb megnyomásával lehet a különböző, mintegy 10-féle diavetítési módok közül választani. A már eltárolt képek az index módban gyorsan áttekinthetők, így a keresett kép gyorsan előkerül. Az óra/naptár üzemmód hasznos megoldást jelent, amikor képeit nem akarja nézegetni.

A kézreálló távirányítóval gyorsan és könnyen végezhetjük el a beállításokat, illetve kapcsolhatunk át a diavetítés és óra/naptár módok között.

A DPF-D80 és DPF-D100 digitális fényképkeretek 2008 októberétől kaphatók.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés