Connect with us

technokrata

Kelendőek a Mio GPS készülékek

Smart home

Kelendőek a Mio GPS készülékek

Vezető pozícióban a Mio a közép- és kelet-európai GPS piacon.

A legfrissebb Canalys jelentés szerint a Mio Technology az első helyen áll a közép- és kelet-európai GPS piacon. A vállalat minden eddiginél jobb eredményt ért el a második negyedévben – részesedése a GPS eszközök piacán meghaladta a 35 százalékot, ami vezető pozíciót biztosít a Mio számára a közép- és kelet-európai régióban. A Mio Technology 82 százalékot meghaladó piaci részesedésével szintén első helyen áll a PDA (Personal Digital Assistant) eszközök piacán.

˝A viszonylag fiatal vállalat 2002-ben jött létre. A 35 százalékot meghaladó részesedés kiemelkedő teljesítmény egy olyan piacon, ahol ennyire erős a verseny. Ezek az eredmények bizonyítják márkánk erejét és feljogosítanak minket arra, hogy még több pénzt fordítsunk szolgáltatásaink színvonalának javítására, például ingyenes térképfrissítésekre vagy modern telefonos ügyfélszolgálatra˝ – mondta el Anna Janas, a Mio Technology közép- és kelet-európai üzletágának márka managere.

A 2002-ben alapított vállalat jelenleg Taiwanban, Kínában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Japánban és Dél-Koreában működik. A Mio Technology több mint 1.500 embert foglalkoztat világszerte és termékei 47 országban kaphatók. A vállalat mobil navigációs termékek széles választékát kínálja, beleértve a járműnavigációs rendszereket, kézi eszközöket, és a GPS PDA telefonokat és eszközöket, melyek segítségével még egyszerűbbé válik a világ felfedezése. Jelenleg a Mio Technology a harmadik helyen áll világviszonylatban.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle