Connect with us

technokrata

Animation Academy 2009 – 3D középiskolásoknak

Smart home

Animation Academy 2009 – 3D középiskolásoknak

Közelebb a természettudományi, a művészeti tantárgyakhoz, valamint a nyelvekhez.

Megjelent az Animation Academy 2009, amely az Autodesk legújabb vizuális és kommunikációs szoftvereit kínálja a középiskoláknak világszerte. A hat részből álló tananyag megismerteti a tanulókkal a 3D animáció-készítés és a vizuális effektusok technológiáját, emellett közelebb viszi őket a természettudományi, a művészeti tantárgyakhoz, valamint a nyelvekhez is.

Az Animation Academy 2009 számos oktatási szabványnak megfelel, így egyebek mellett a Nemzetközi Műszaki Oktatási Szövetség (International Technology Education Association) és az Egyesült Államok Tudományos, Műszaki, Matematikai és Mérnöki Oktatási Koalíciója (The Science, Technology, Engineering, and Mathematics (STEM) Education Coalition) követelményeinek is eleget tesz. A szoftver idei kiadása tartalmazza elsőként egy termékcsomagban az Autodesk Mudbox digitális formatervező és az Autodesk MotionBuilder karakter-animációs szoftvereket, valamint az Autodesk 3ds Max és az Autodesk Maya modellező, animációs, renderelő és effektuskészítő termékeket. A tananyag átfogó, projektalapú leckéket foglal magában a csillagászat, az építészet, továbbá a meteorológiai rendszerekhez kapcsolódóan.

Az Autodesk Animation Academy rendszerével mérhető a tanulói teljesítmény, ezzel egy időben pedig eleget tesz a tanfelügyelet – fokozott tanulmányi integrációval kapcsolatos – követelményeinek is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek