Connect with us

technokrata

Egy játék, ahol minden lerombolható

Smart home

Egy játék, ahol minden lerombolható

Mercenaries 2: World in flames

Viva Venezuela! A Pandemic Studios, az Electronic Arts stúdiója bejelentette, hogy a Mercenaries 2: World in Flames már kapható Észak-Amerikában, és szeptember 5-étől Európában is az üzletek polcaira kerül. A szabadon bejárható világot kínáló játék teljesen lerombolható Venezuelában játszódik; eltúlzott akciót, hozzá illő karaktereket és temérdek detonációt kínál.

A Mercenaries 2 napjaink legmodernebb polgári és katonai technológiáit teszi elérhetővé a játékos számára, tartalmi szempontból pedig így summázható: minden, amit látsz, megvásárolható, ellopható vagy felrobbantható. A program valóságos rombolhatósági rekorder a szabadon bejárható világú akciójátékok sorában, ezenfelül kooperatív többjátékos módot is tartalmaz, melynek jóvoltából a barátok fej-fej mellett, online élhetik át az akció minden izgalmát.

„A játékban számtalan fegyver és jármű található, a hab a tortán pedig a virtuális Venezuela, mely ideális színtere a rajzfilmesen eltúlzott, ám annál szórakoztatóbb cselekménynek.” – mondta Josh Resnick, a Pandemic Studios elnöke.

A program Xbox 360-ra, Playstation 2-re és 3-ra készült változatai augusztus 31-én szállják meg a boltok polcait Észak-Amerikában. A PC verzió szeptember 5-re várható. A Mercenaries 2: World in Flames a fenti platformokra szeptember 5-től Európában is kapható lesz. A játék az ERSB-től „T”, a PEGI-től „16+” besorolást kapott.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom