Connect with us

technokrata

Teszt: Supertooth One autós kihangosító

supto-02

egyéb kütyük

Teszt: Supertooth One autós kihangosító

A Gigatel által forgalmazott Supertooth One egy remek autós kihangosító megoldás azoknak, akik a headseteket nem annyira kedvelik.

Az autónk napellenzőjére pillanatok alatt felpattintható Supertooth One a néhány másodperces Bluetooth párosítást követően gyakorlatilag azonnal működőképes. Innentől kezdve, ha beszállunk az autóba és be van kapcsolva a telefonunk Bluetooth kapcsolata, illetve a kihangosító, akkor a bejövő hívásaink már automatikusan a Supertooth One saját hangszóróján fognak megszólalni (Auto Connect).

A 120x64x21 milliméter méretű és kereken 100 gramm tömegű, csillogó fekete felületű kihangosító oldalélén négy gombot helyeztek el: a két szélsővel kezelhetők a hívások, a két középső gombbal pedig a hangerőt szabályozhatjuk. A Multi Point technológiának köszönhetően a Supertooth One egyszerre akár két mobiltelefont is képes kezeleni, az A2DP profil révén pedig annak sincs akadálya, hogy a telefonon tárolt muzsikák is felcsendüljenek a kihangosítón.

A hangvezérelhető, fejlett zajszűrős Supertooth One egy feltöltéssel maximum 800 órás készenlétet, illetve mintegy 15 órás beszélgetési időt képes biztosítani. Az alapcsomagban a készüléken kívül egy miniUSB csatlakozós autós töltő kapott helyet.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák