Connect with us

technokrata

Zavaró emberek, autók a fényképen? Tüntessük el!

Smart home

Zavaró emberek, autók a fényképen? Tüntessük el!

Megjelent az Adobe Photoshop Elements 7 és az Adobe Premiere Elements 7.

Megérkeztek az otthoni felhasználóknak szánt kép-, illetve videoszerkesztő szoftverek, az Adobe Photoshop Elements 7 és az Adobe Premiere 7 Windows rendszerre készült új verziói. Mindkét program kapható külön, illetve szoftvercsomagban is. A két alkalmazás közötti szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy közvetlenül használja ki a nagyteljesítményű kép- és videoszerkesztő eszközöket, így diavetítéseket, effektusokat és számtalan tematikus kreatív anyagot hozhat létre. A Photoshop Elements 7 segítségével a felhasználók rendszerezhetik és szerkeszthetik digitális képeiket és egyedi alkotásokat hozhatnak létre, amelyeket megoszthatnak más felhasználókkal.

Adobe Photoshop Elements
A felhasználók a képekbe öntve minden eddiginél könnyebben mesélhetik el az izgalmas történeteket. Az új Smart Brush eszközzel az effektusok a kívánt helyen alkalmazhatók, mégpedig egyetlen lépésben. Az Adobe Photomerge-technológiájára épülő Scene Cleaner eszközzel pedig tökéletes képeket építhet fel a felhasználó, hiszen könnyedén eltüntetheti a kompozíciót zavaró elemeket a képről, például a turistákat és autókat.

Adobe Premiere Elements 7
A szoftver új verziója időtakarékos eszközöket tartalmaz, illetve az AVCHD formátumot is támogatja, és már az importálás során automatikusan elemzi és Smart Tag címkékkel látja el a videofelvételeket. A Smart Tag címkék révén a felvétel minőségével, a képkockán szereplő arcok számával, a hanggal és egyéb részletekkel kapcsolatos információk rögzíthetők az adott képkocka minél gyorsabb megtalálása érdekében. Az InstantMovie funkció segítségével a videofelvételekre a felhasználó ráhúzhatja a témákat, például a születésnapi, esküvői vagy extrémsporthoz kapcsolódó filmekhez készült elemeket. Az új Videomerge funkcióval pedig a maszkoláshoz hasonló effektusokat hozhat létre, például automatikusan elhelyezhet egy embert egy tetszőleges filmjelenetben.

A programok Windows rendszerre készült verziói 2008 októberétől kaphatók a viszonteladóknál.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák