Connect with us

“Visszaüt” a kormány

Smart home

“Visszaüt” a kormány

A Logitech új force-feedback kormánya.

A Logitech bemutatta a Wii játékkonzolhoz készült új, Logitech Speed Force Wireless vezeték nélküli versenykormányt, ami ezen a platformon az első valósághű force-feedback technológiát használó kormánykerék. A Nintendo által is jóváhagyott új kormány lehetőségeit az Electronic Arts hamarosan megjelenő „Need for Speed Undercover” című játéka is ki tudja majd használni, amit a jövőben még sok más force-feedback támogatással kifejlesztett versenyzős Wii játék is követ.

A kormány olyan, egyetlen alkatrészből álló készülék, ami akár a kanapén ülve, akár egy karosszékben vagy a nappali szőnyegén heverve is kényelmesen használható. A beépített gáz- és fékkarok jól elérhető helyen, közvetlenül a kormány mellett vannak. A kinyitható támasztékot beállítva még asztalra sincs szükség a kényelmes játékhoz, a Wii konzoltól megszokott vezérlőgombokkal pedig gyerekjáték a navigáció.

A Logitech Speed Force Wireless kábelek nélkül csatlakozik a konzolhoz. A Logitech 2,4 Ghz-es rádiójeles adatátviteli megoldása a géptől akár 9 méteres távolságból is késedelem nélkül továbbítja mozdulatainkat a konzol felé. Elég csak bedugni az USB vevőegységet a Wii oldalába, áram alá helyezni a kormányt, betölteni a Need for Speedet, kényelmesre állítani a támasztékot, és már kezdődhet is a verseny. Nem kell hozzá semmit sehová felrögzíteni vagy összeszerelni. Amikor a játék végeztével el kell csomagolnunk, az USB vevőegység kényelmesen elfér a kormány alján erre a célra kialakított rekeszben.

A kiegészítő megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is novemberre várható. Ajánlott fogyasztói ára Európában 1 cent híján 80 euró lesz.

A Logitech force-feedback technológia
Az első force-feedback termék 1998-as bevezetése óta a cég 19 különféle kormánykereket fejlesztett ezt a technológiát felhasználva, amit számos különböző platformon eddig több mint 100 szimulátor támogatott. Az autós játékokban a hagyományos vezérlők nem tudják olyan élethűen visszaadni a verseny izgalmát, mint a valószerű erővisszahatásokkal működő force-feedback kormány. A más termékekben alkalmazott vibrációs vagy zörgős visszajelzési megoldásokkal ellentétben a force-feedback a vezetés során előforduló erőhatások irányának megfelelő, erejüket érzékletesen szimuláló, kézzel jól tapintható jelzéseket ad. A fejlett szoftveres és elektronikai megoldásoknak köszönhetően a kormánykerék úgy viselkedik, mintha valódi külső erőhatások érnék a futóművet.

A Need for Speed Undercover játékról
A Need for Speed Undercover visszaviszi játékosait a franchise gyökereihez, ahol életveszélyes rendőrségi autós-üldözéseknek és autópályákon megvívott látványos csatáknak lehetnek részesei. A játékosok a világ legmenőbb autóiban száguldozva hajthatnak végre nyaktörő mutatványokat. A legújabb Heroic Driving Engine látványos filmbetétekkel hajtja előre a hollywoodi akciómoziba illő történetet.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő