Connect with us

Elképesztő NASA-autó – képekkel!

Smart home

Elképesztő NASA-autó – képekkel!

Eddig soha nem látott extrák.

Aktuális arousal szintünk nagyban befolyásolja, hogy mennyire viselkedünk hatékonyan feladathelyzetekben. Aki alacsony éberségi szinttel rendelkezik, azaz készenléti állapota igencsak a béka hátsója alatt van, elég, ha reggel autóval indul munkahelyére, mire odaér, falakat is le fog tudni dönteni. Tény, a kormány mögött sok inger éri az embert, holott férfi és nő egyaránt jó lehet ebben, úgy tűnik, míg az egyik nem járművet, addig a másik maximum áramot tud jobban vezetni. Nos, ezek a képek valószínűleg a parkolóban meghúzott, és a parkoláskor meghúzó autósoknak egyaránt szívmelengetően hatnak.

A NASA koncepcióautója – aminek talán annyiban van köze az Egyesült Államok Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatalához, hogy minden bizonnyal asztronauták is vezethetik majd – ugyanis számos rendhagyó – és szerethető – tulajdonsággal rendelkezik. Ajtók helyett különleges fedelet kapott, amely nagyobb biztonságban és stabilan tartja utasait, még a legextrémebb körülmények között is. A kerekei pedig egyenesen elképesztők, kialakításuknak köszönhetően nem gond többé a hajtűkanyar, a párhuzamos parkolás, vagy a helyben forgás.

Még a legjobb pilóták is szívesen elirányítgatnának egy ilyen jószágot, amit egyébként két cseh tanuló, Marek Kedzierski és Michal Vlček terveztek a zlíni Tomas Bata Egyetemen.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom