Connect with us

technokrata

VirtualDub – az ingyenes videoszerkesztő legújabb változata

Smart home

VirtualDub – az ingyenes videoszerkesztő legújabb változata

Többmagos processzorokra optimalizálva.

A szoftver videofolyamok lementésére (is) használható videoszerkesztő alkalmazás. Képes az AVI 2 GB-os és a FAT32 4 GB-os határait átlépni, illetve a fejlesztők úgy készítették el, hogy lineáris szerkesztésre lett optimalizálva. A VirtualDub (letöltés itt) támogatja a Motion-JPEG, az MPEG-1 videó és layer 3 audió formátumokat. Képes (megfelelő teljesítményű hardver esetén) valósidejű vagy közel valósidejű videoszerkesztésre, zajcsökkentésre, illetve kötegelt üzemmódra is (ez esetben több állományon is végre tud hajtani előre beállított művelet(eke)t, egymás után). Fejlesztői optimalizálták a lemezhozzáférést, hogy minél kevesebbet kelljen a winchestert „darálnia” a szoftvernek. Folyamatosan tudja monitorozni a tömörítési szintet, a CPU-használtságát és a még szabad merevlemez-tárterületet.

Képes képmentésre, de megfelelő hardveres támogatás esetén videofolyam rögzítésére is. Ez utóbbi használatát gyorsbillentyűvel (F6) is segíti. Használatával anélkül lehet módosítani a hangsávo(ka)t, hogy ahhoz magához a videofolyamhoz hozzá kellene nyúlni. A gyorsabb működést segíti, hogy eltávolítható vele egy videorészlet a maradék újratömörítésének szükségessége nélkül. Lehetőséget biztosít az eredmény előnézeti megtekintésére, valós hanggal.

Nemrég jelent meg az 1.8.5 Build 29963-as kiadás, mely letölthető gyors Download szerverünkről. Ez több hibajavítást tartalmaz, például kiiktatták azt a hibát, ami miatt a szoftver összeomolhatott az eszközbeállítások betöltése során.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp