Connect with us

Melyik a legjobb profi türörreflexes fényképezőgép?

Smart home

Melyik a legjobb profi türörreflexes fényképezőgép?

A Nikon fényképezőgépei és objektívjei idén két jelentős EISA díjat nyertek.

A Nikon bejelentette, hogy a vállalat három professzionális terméke újabb két EISA díjjal gazdagodott. Az EISA (European Imaging and Sound Association) Európa legnagyobb, multimédiás szerkesztőségeket tömörítő szervezete, melynek tagságát 50 audió-, videó- és fotómagazin adja Európa 19 országából. A tagújságok minden évben javaslatot tesznek a legjobb audiovizuális eszközök különféle kategóriáinak nyerteseire az előző 12 hónap folyamán Európában piacra dobott termékek közül.

Idén a Nikon nyerte a European Professional Camera 2008-2009 (Professzionális fényképezőgép) kategóriát a Nikon D3 digitális tükörreflexes géppel, valamint a European Professional Lens 2008-2009 (Professzionális objektív) kategóriát két NIKKOR objektívjével: az AF-S 14–24 mm f/2.8G ED és az AF-S 24–70 mm f/2.8G ED objektívvel.

European Professional Camera 2008-2009
Az EISA zsűri indoklásából: ˝A Nikon D3 az első teljes képes Nikon. Fantasztikus képminőséget kínál annak köszönhetően, hogy a CMOS érzékelő 12 millió képpontja a szokásosnál jóval nagyobb méretű. Ezek a nagy képpontok segítenek a zaj rendkívül alacsonyan tartásában, még nagy ISO beállítások esetén is. A gyors működés és élességállítás, valamint a 9 kép/másodperc sebességű sorozatfelvétel révén a gép ideális akció- és sportfotózásra, valamint a profi fotósok általános értelemben vett ideális digitális tükörreflexes gépe lehet˝.

European Professional Lens 2008-2009
˝Ez a NIKKOR objektívpár a Nikon professzionális teljes képes gépeinek ideális optikai kiegészítője. Az f/2,8 rekeszértéknél széles gyújtótávolság-tartományt fednek le, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nikon FX-formátumú digitális tükörreflexes rendszere a piac élvonalába kerüljön. Fantasztikus első lencséjével – és az egyedüli hátrányát jelentő, tetemes tömegével és méretével együtt – az AF-S 14–24 mm új rekordot állít fel a teljes képes érzékelővel kompatibilis, rövid gyújtótávolságú zoom kategóriában. Az objektív képminősége rendkívül kedvezően hasonlítható a fix gyújtótávolságú objektívekéhez. Az új AF-S 24–70 mm szintén kiváló objektív, fejlett optikai és mechanikai kialakítással, amely kiemeli a NIKKOR nagy látóüszögű és általános zoom objektívjei közül. A közelpontja 0,38 méter, ami kiváló általános zoom objektívvé teszi˝.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom