Connect with us

technokrata

Ferrari, öt keréken

Smart home

Ferrari, öt keréken

Egy hosszú napon át tartó kényelem.

Az olasz tervezőcég, a Pininfarina jól ismert projektjei többek között a Ferrari és a Maserati, de kreativitásuk nem korlátozódik a luxus járművekre. Dizájnoltak már mobiltelefont, és vetítőket is. Legújabb munkájuk ugyancsak távol áll az autóipartól, hiszen egy speciális ergonómiai irodai széket alkottak meg.

Néhány ezer dolláros árát többek között az alkalmazott anyagoknak köszönheti. Az üléshez használt Technogel-t a Bayer Leverkausen fejlesztette, amely a testhez idomulva 60 százalékkal csökkenti a fáradtságérzetet.

Az olimpikonoknak tökéletesített Dynatec szövet pedig elvezeti a test által termelt nedvességet – akár a speciális lovaglónadrágok esetében.

„A luxusmárkák már régóta versenyeznek az Egyesült Arab Emirátusokban, a trend most kiterjedt az irodai szegmensre is. Így a Ferrari szék minden bizonnyal közkedvelt lesz térségünkben” – mondta Ajai Dayal, a szék kizárólagos forgalmazója, az Easa Saleh Al Gurg Group igazgatója.

A szuperszék az Easa Saleh Al Gurg Group divízióján, az OFIS keresztül érhető el. A kereskedelmi vezető, Pauly Jos szerint az Xten-t az elit vezetőknek ajánlják, mivel a befektetett idő és munka ugyanannyi volt, mint ha egy új autót terveztek volna.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp