Connect with us

A tasmán ördög is kétszer csenget?

Smart home

A tasmán ördög is kétszer csenget?

Házikedvenc, csengőhanggal.

Tény, hogy nem minden kutya házőrző, és nem minden házőrző kutya. Ha mégis négylábú biztonsági személyzetet választunk ingatlanunk és ingóságaink védelmére, arra az időszakra, amíg a bátor, vakmerő, kidolgozott izomzatú saját bejáratú hősünkkel kéz a kézben andalgunk, vagy éppen moziban ülünk, a tasmán ördög kiváló megoldás lehet.

Szemben a kutyusokkal, akiket egy karmolós cica, vagy egy cupákos velőscsont bizony hamar eltéríthet kerítés körüli pályájukról, a Tasmánia szigetén őshonos erszényes nyestféle bizony nem adja könnyen a birtokot. Hátránya, hogy olykor a tulajdonosokat sem engedi be, és hogy hazánk nem éppen természetes élőhelye az amúgy is védetté nyilvánított kisemlősnek.

Visszatérve a legális háziállatokra, gyakran szembesülünk a bentlakás és a terepmunka összeférhetetlenségével, nem beszélve a jószág egyéni szükségleteiről, legyen az ördög, macska, vagy kutya. Noha, egyik állatot sem lehet rábírni az angolvécé használatára, valamint az ajtónyitásból eredő csukás fázisának szükségességére, már az is elég, ha megtanítjuk őket a csengetésre.

A Smart Pet Doorbell révén ehhez nem kell cirkuszba vinni a jószágot, elég csupán egy apró RFID címkét a nyakörvére ragasztatnunk, és amint megközelíti az ajtót, megszólal a csengő, így a festett felületek felesleges kaparászása helyett, ezzel adhatja tudtunkra, hogy dolga akadt kint vagy bent. Remélhetőleg választhatunk hozzájuk saját csengőhangot is.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő