Connect with us

technokrata

A tasmán ördög is kétszer csenget?

Smart home

A tasmán ördög is kétszer csenget?

Házikedvenc, csengőhanggal.

Tény, hogy nem minden kutya házőrző, és nem minden házőrző kutya. Ha mégis négylábú biztonsági személyzetet választunk ingatlanunk és ingóságaink védelmére, arra az időszakra, amíg a bátor, vakmerő, kidolgozott izomzatú saját bejáratú hősünkkel kéz a kézben andalgunk, vagy éppen moziban ülünk, a tasmán ördög kiváló megoldás lehet.

Szemben a kutyusokkal, akiket egy karmolós cica, vagy egy cupákos velőscsont bizony hamar eltéríthet kerítés körüli pályájukról, a Tasmánia szigetén őshonos erszényes nyestféle bizony nem adja könnyen a birtokot. Hátránya, hogy olykor a tulajdonosokat sem engedi be, és hogy hazánk nem éppen természetes élőhelye az amúgy is védetté nyilvánított kisemlősnek.

Visszatérve a legális háziállatokra, gyakran szembesülünk a bentlakás és a terepmunka összeférhetetlenségével, nem beszélve a jószág egyéni szükségleteiről, legyen az ördög, macska, vagy kutya. Noha, egyik állatot sem lehet rábírni az angolvécé használatára, valamint az ajtónyitásból eredő csukás fázisának szükségességére, már az is elég, ha megtanítjuk őket a csengetésre.

A Smart Pet Doorbell révén ehhez nem kell cirkuszba vinni a jószágot, elég csupán egy apró RFID címkét a nyakörvére ragasztatnunk, és amint megközelíti az ajtót, megszólal a csengő, így a festett felületek felesleges kaparászása helyett, ezzel adhatja tudtunkra, hogy dolga akadt kint vagy bent. Remélhetőleg választhatunk hozzájuk saját csengőhangot is.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák