Connect with us

technokrata

Superbrand lett a Garmin

Smart home

Superbrand lett a Garmin

Rangos elismerés a navigációs márkának.

A Garmin Magyarországon elnyerte a saját területükön kitűnő hírnevet szerzett márkák elismeréseként létrehozott Superbrand minősítést. A világ vezető navigációs készülékgyártója az első és idén az egyetlen GPS-technológiával foglalkozó cég Magyarországon, mely birtokosa lehet a megtisztelő címnek.

A Superbrands Szervezet egyik fő törekvése, hogy legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet. A magyarországi szupermárkákat egy a marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló szakértői bizottság választja ki, a Magyar Szabadalmi Hivatal 95.000 nemzeti védbejegyzést tartalmazó adatbázisát alapul véve.

˝Nagy öröm számunkra ez az elismerés, hiszen egyúttal azt is jelzi, jó úton járunk˝ – fogalmazott Mihály Petra, a Garmin termékek magyarországi forgalmazója, a Navi-Gate marketingvezetője. ˝A Garmin nemzetközi szinten már számos elismerést nyert, ezt a trendet igazolja, hogy Magyarországon is a legnagyobb és legsikeresebb márkák sorába kerülhetett˝.

A márkaépítés Oscar-jaként is emlegetett cím tulajdonosai részt vehetnek a Superbrands Programban, mely még inkább elősegíti a márkák ismertségének és elismertségének növelését.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök