Connect with us

Hirdetés

technokrata

A tévémaci után most már Teddy is halott

Smart home

A tévémaci után most már Teddy is halott

A szőrös kiskedvenc szörnyű végzete.

Obersovszky Péter 2005. januárjában, Öljétek meg Tévémacit! címmel megjelent, botrányokat kavart könyvében azt írja, hogy a „Tévémacinak igenis meg kell halnia!” A köpködős kisbocs után most Teddy kollégát is elérte a végzet, bizony lenyakazták, feje helyére egy izzót, annak tetejébe pedig egy hagyományos lámpaernyő húztak.

Kétségtelen, eddig is akadt olyan gyermeklámpa, amivel rémisztőrekordot lehetett volna dönteni, hiszen a bogár alakú világítótestek árnyéka nem éppen bizalomgerjesztő, a naiv ábrázolású égitestek arcberendezkedése pedig felér a pszichopata Joker kinézetével.

Mindenestre Teddy maci a tipikusan ölelgetnivaló, kedves jó barát, aki felitatja gyermeki könnyeinket – így nem lesz könnyű elmagyarázni a gyereknek, hogy a légzéshez és az érzékeléshez oly nélkülözhetetlen fej miért nincs a jószágon. Mondjuk, azok után, hogy a gólya hozza a kisbabát, könnyedén elhiszik, hogy Teddy apukája csillár volt, anyukája pedig barnamedve.

Mindenesetre nem lepődnénk meg azon, ha a gyerek a századik felkapcsolásnál is sikító frászt kapna a fejetlen mackótól, akit ráadásul alaposan meg kellett kínozni ahhoz, hogy a nyakán lévő körte világítani is tudjon. Ha tehetjük, maradjunk a hagyományos lámpáknál



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés