Connect with us

technokrata

A tévémaci után most már Teddy is halott

Smart home

A tévémaci után most már Teddy is halott

A szőrös kiskedvenc szörnyű végzete.

Obersovszky Péter 2005. januárjában, Öljétek meg Tévémacit! címmel megjelent, botrányokat kavart könyvében azt írja, hogy a „Tévémacinak igenis meg kell halnia!” A köpködős kisbocs után most Teddy kollégát is elérte a végzet, bizony lenyakazták, feje helyére egy izzót, annak tetejébe pedig egy hagyományos lámpaernyő húztak.

Kétségtelen, eddig is akadt olyan gyermeklámpa, amivel rémisztőrekordot lehetett volna dönteni, hiszen a bogár alakú világítótestek árnyéka nem éppen bizalomgerjesztő, a naiv ábrázolású égitestek arcberendezkedése pedig felér a pszichopata Joker kinézetével.

Mindenestre Teddy maci a tipikusan ölelgetnivaló, kedves jó barát, aki felitatja gyermeki könnyeinket – így nem lesz könnyű elmagyarázni a gyereknek, hogy a légzéshez és az érzékeléshez oly nélkülözhetetlen fej miért nincs a jószágon. Mondjuk, azok után, hogy a gólya hozza a kisbabát, könnyedén elhiszik, hogy Teddy apukája csillár volt, anyukája pedig barnamedve.

Mindenesetre nem lepődnénk meg azon, ha a gyerek a századik felkapcsolásnál is sikító frászt kapna a fejetlen mackótól, akit ráadásul alaposan meg kellett kínozni ahhoz, hogy a nyakán lévő körte világítani is tudjon. Ha tehetjük, maradjunk a hagyományos lámpáknálSzólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök