Connect with us

technokrata

Új Canon HD kamerák – 60-120 GB kapacitással

Smart home

Új Canon HD kamerák – 60-120 GB kapacitással

A Canon bemutatta két új HD videokameráját, a Canon HG20 és Canon HG21 HD-t, melyek nagy kapacitású merevlemezre rögzítik a felvételeket.

A díjnyertes HG10 modell utódjaiként a HG20 60 GB tárolókapacitást nyújt, mely több mint 22 órányi videofelvétel tárolását teszi lehetővé, míg a HG21 modell ennek kétszeresét, 120 GB tárhelyet kínál.

Az új MPX felvételi módnak köszönhetően mindkét modell az AVCHD formátumban elérhető legnagyobb – akár 24 Mb/s – adatsebességgel dolgozik. A Canon Kettős Memória (Canon Dual Memory) rendszere a felvételek belső merevlemezre, vagy egy könnyen megosztható, cserélhető SDHC kártyára rögzítését szolgálja.

A 60 GB-os belső merevlemezen a HG20 több mint 22 órányi videofelvételt tárolására képes, míg a HG21 120 GB kapacitása több mint 45 órányi felvétel rögzítését teszi lehetővé. Alternatív megoldást jelenthet SDHC memóriakártyák használata, melyek ideálisak a videók megosztására, a felvételek közvetlenül az adathordozóra történő rögzítésére, valamint merevlemezről történő másolásra. A kapacitást egyedül a kártya mérete határolja be.

Főbb jellemzők:
-A továbbfejlesztett grafikus felhasználói felület megkönnyíti a rögzített felvételnek a videokamerán történő kezelését
-1920×1080 pixel felbontású Full HD felvétel öt sokoldalú videominőségi üzemmódban akár 24 Mb/s adatsebességgel
-Újgenerációs Canon HD videokamera-rendszer
-3,3 megapixeles Full HD CMOS
-Canon HD videoobjektív 12x-es optikai zoommal
-HD módra optimalizált DIGIC DV II processzor
-Azonnali autofókusz a gyors és pontos autofókusz érdekében
-A Pixela ImageMixer 3 SE szoftver az egyszerű videokezelését és -szerkesztését szolgálja, valamint Blu-ray lemezek készítését lehetővé tevő funkciókat is tartalmaz
-Az új mini vakupapucs számos különböző kiegészítő használatát teszi lehetővé, továbbfejlesztett hangvezérlés áll a felhasználók rendelkezésére, a HDMI és komponens kimenetek segítik a HD TV-készülékhez való csatlakozást, és az eszköz kompatibilis a külön kapható Canon DW-100 külső DVD-íróval
-Alacsony energiafogyasztás, és külön megvásárolható új, hosszú élettartamú akkumulátor (BP-827)
-A HG21 120 GB belső merevlemezes tárhelyet kínál állítható szögű kijelzővel és elektronikus keresővel.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák