Connect with us

technokrata

Hogyan tanuljunk meg gyorsan golfozni?

Smart home

Hogyan tanuljunk meg gyorsan golfozni?

Akár egy jobb oktató…

Noha a sportágak közül a golf továbbra is őrzi hagyományait és szellemiségét, a technika – ha tetszik, ha nem – a lyukakkal tűzdelt végtelen zöld mezőkön is megvetette a lábát. Nemrég írtunk a GolfLogix GPS-8-ról, amely számos funkcióval hozza közelebb a több száz méteres pályaszakaszokon sétálgató golfozókat, és dokumentálja ütéseiket.

Évről-évre egyre többen döntenek emellett az aktív kikapcsolódást biztosító egyéni sport mellett, mivel gyönyörű környezetben űzhető, kortól és fizikai állapottól függetlenül. A több kilométeres gyepséta az állóképességet, míg az ütések a koncentrációt javítják. Nem is kell hozzá más, csak ütőkészlet, labda, táska, kényelmes ruházat, és kesztyű.

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, hogy a nyár kellős közepén kesztyűt húzzunk, ez elengedhetetlen, ha nem szeretnénk, hogy az ütő a labda után repüljön. Sőt, a német SensoSolutions-nek köszönhetően ma már ennél jóval többet tud egy golfkesztyű: a SensoGlove ugyanis megtanít arra, hogyan kell jól játszani.

A nagy golfozók azt mondják, a titok a fogásban rejlik: ha lazán markoljuk az ütőt, hamarabb célba érünk. Az érzékelőkkel teli golfkesztyű figyelmeztető hanggal tántorítja el az erős markot, a kézfejen található LCD kijelző pedig adott esetben azt is megmutatja, melyik ujjunk szorítja a kelleténél jobban a nyelet.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp