Connect with us

technokrata

Új, nagy sebességű, 16 GB-os memóriakártya

Smart home

Új, nagy sebességű, 16 GB-os memóriakártya

A Verbatim bemutatta új, 16 gigabájtos, 6-os – azaz a legmagasabb – sebességkategóriába tartozó SDHC memóriakártyáját.

Az új flash-tároló 6 megabájt/másodperc garantált írási sebességének köszönhetően valósidejű videorögzítést is lehetővé tesz, a fényképeket pedig a megszokottnál jóval gyorsabban mentik erre a kártyára a digitális kamerák. Így a kártya megfelelő segédeszköze lehet a profi digitális fotósoknak, illetve a HD videokamerával rendelkezőknek.

Az SDHC (Secure Digital High Capacity) formátum jelentősen nagyobb átviteli sebességet kínál a korábbi SD formátumokhoz képest. Használata a legújabb eszközökben lehetséges, amelyek általában SD és SDHC olvasóval egyaránt rendelkeznek. Fontos tudni viszont, hogy a régi SD olvasóval felszerelt eszközök nem kompatibilisek az SDHC formátummal, így olvasni sem tudják azt.

Az új, nagy kapacitású Verbatim SDHC kártya 6-os osztályú, ami a legmagasabb elérhető sebességkategória. Ez minimum 6 megabájt/másodperces írási és akár 20 megabájt/másodperces olvasási sebességet jelent. Egy átlagos, 8 millió megapixeles digitális kamerával készített JPG képből 4600 darab, illetve a legmagasabb felbontásba állított HD felvevővel 2 órányi anyag tárolására képes.

A kártya ajánlott kiskereskedelmi ára 15.300 Ft.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp