Connect with us

technokrata

Olcsóbb kiegészítők minden márkához

Smart home

Olcsóbb kiegészítők minden márkához

Belép a játékpiacra a Hama.

Ősztől Magyarországon is kaphatók a játékkonzolokhoz kifejlesztett Hama-kiegészítők. A jó minőségű, de a játékgyártóknál olcsóbban kínált vezérlők, kábelek és más alkatrészek forgalmazásától már a kezdetektől jelentős piaci részesedést vár a hazai leányvállalat. A tervek szerint az összes ismert, jelenleg forgalomban lévő termékhez kínál majd kiegészítőket, a választék méretét pedig az egyes játékkonzolok eladásai, népszerűsége határozzák majd meg.

„Mindenekelőtt a Wii kiegészítők piacán szeretnénk domináns pozíciót elérni, de nagy választékkal jelenünk meg az Xbox 360, Nintendo DS, Sony PlayStation 2, 3 és PSP tartozékaiból is” – mondta a Hama Magyarország Kft. értékesítési igazgatója. Falus László hozzátette, jelenleg több mint 160-féle termék szerepel azon a listán, amelyből a Magyarországon forgalmazottakat kiválasztják majd. Az eszközök elsőként ősszel, a legnagyobb szakáruház-láncokban kerülnek a polcokra.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd