Connect with us

technokrata

A világ legvékonyabb 8 megapixeles fényképezőgépe?

Smart home

A világ legvékonyabb 8 megapixeles fényképezőgépe?

Elég egyetlen természetes simítás a kijelzőn…

A BenQ bemutatta a világ legvékonyabb 8 megapixeles fényképezőgépét, az 1600 ISO érzékenységű, 3x optikai zoom-os, PENTAX smc lencsével felszerelt T850-es modellt. A 14,9 mm-re karcsúsított kompakt T850 rozsdamentes acél burkolatot kapott, míg a képszerkesztő funkciók a TFT LCD-képernyőn körkörösen elrendezett érintőgombokkal érhetők el. Így a legegyszerűbb ujjmozdulatokkal, mint amilyen az érintés, a körözés, vagy a simítás, kezelhetjük a fényképezőgépet. Olyannyira, hogy a fotó- és videofelvételek megtekintéséhez elég egyetlen természetes „simítás” a kijelzőn: ha ujjunkkal jobbról balra simítjuk a képernyőt, a következő, ha pedig balról jobbra, akkor az előző kép jelenik meg. Ha videó- vagy audiotartalmat játszunk le, a lejátszó sáv megérintésével mozoghatunk előre, így nem szükséges a tartalom lejátszását mindig az elejéről kezdeni. A funkciókhoz hozzátartozik a „Mosolyvadászat”, az automatikus arckövetés, a Z-világosítás, az emelt szintű fotótechnika, az írás és illesztés vagy a Quick Bar.

A már elkészített felvételeket könnyedén visszanézhetjük és javíthatjuk: a fókuszpont áthelyezéséhez nem kell mást tennünk, mint egyszerűen megérinteni a kívánt pontot a képernyőn, ezáltal a T850-es automatikusan újrafókuszálja a képet, és áthelyezi annak középpontját. A kép egy adott részének felnagyításához csak kört kell rajzolni a képrészlet köré az ujjunkkal, és a T850 azonnal 12-szeres nagyításban mutatja a bekarikázott részletet. Mi több, a képlevágás üzemmódban el is menthetjük új képként a nagyítást.

Az érintőképernyőre szabad kézzel írhatunk, és vicces bevágásokat, rajzokat illeszthetünk a képekhez. A felhasználók többféle szövegbuborék, háttér vagy keret közül választhatnak felvételeik szerkesztése során.

A T850-es modell „Smile Catch” üzemmódja minden futó mosolyt megörökít gyors egymás utáni expozíciókkal, amelyeket a zárgomb újbóli megnyomásával lehet leállítani, míg a „12 Burst” funkció 12 képet készít egy másodperc alatt, melyet akciófelvételeknél hasznosíthatunk. Éles, tiszta és határozott karakterű képet garantál a Super Shake-Free beállítás és az automatikus arckövetés, amely egyszerre akár kilenc arc finombeállítását is képes elvégezni, tehát jól jöhet a több embert ábrázoló jeleneteknél. A T850-es 30 előre beállított felvételi módjainak skáláján a szabvány, automatikus és videó mód mellett olyan különleges beállítások is találhatók, mint „múzeum”, „parti”, „tengerpart” és „tűzijáték”.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd