Connect with us

A világ legvékonyabb 8 megapixeles fényképezőgépe?

Smart home

A világ legvékonyabb 8 megapixeles fényképezőgépe?

Elég egyetlen természetes simítás a kijelzőn…

A BenQ bemutatta a világ legvékonyabb 8 megapixeles fényképezőgépét, az 1600 ISO érzékenységű, 3x optikai zoom-os, PENTAX smc lencsével felszerelt T850-es modellt. A 14,9 mm-re karcsúsított kompakt T850 rozsdamentes acél burkolatot kapott, míg a képszerkesztő funkciók a TFT LCD-képernyőn körkörösen elrendezett érintőgombokkal érhetők el. Így a legegyszerűbb ujjmozdulatokkal, mint amilyen az érintés, a körözés, vagy a simítás, kezelhetjük a fényképezőgépet. Olyannyira, hogy a fotó- és videofelvételek megtekintéséhez elég egyetlen természetes „simítás” a kijelzőn: ha ujjunkkal jobbról balra simítjuk a képernyőt, a következő, ha pedig balról jobbra, akkor az előző kép jelenik meg. Ha videó- vagy audiotartalmat játszunk le, a lejátszó sáv megérintésével mozoghatunk előre, így nem szükséges a tartalom lejátszását mindig az elejéről kezdeni. A funkciókhoz hozzátartozik a „Mosolyvadászat”, az automatikus arckövetés, a Z-világosítás, az emelt szintű fotótechnika, az írás és illesztés vagy a Quick Bar.

A már elkészített felvételeket könnyedén visszanézhetjük és javíthatjuk: a fókuszpont áthelyezéséhez nem kell mást tennünk, mint egyszerűen megérinteni a kívánt pontot a képernyőn, ezáltal a T850-es automatikusan újrafókuszálja a képet, és áthelyezi annak középpontját. A kép egy adott részének felnagyításához csak kört kell rajzolni a képrészlet köré az ujjunkkal, és a T850 azonnal 12-szeres nagyításban mutatja a bekarikázott részletet. Mi több, a képlevágás üzemmódban el is menthetjük új képként a nagyítást.

Az érintőképernyőre szabad kézzel írhatunk, és vicces bevágásokat, rajzokat illeszthetünk a képekhez. A felhasználók többféle szövegbuborék, háttér vagy keret közül választhatnak felvételeik szerkesztése során.

A T850-es modell „Smile Catch” üzemmódja minden futó mosolyt megörökít gyors egymás utáni expozíciókkal, amelyeket a zárgomb újbóli megnyomásával lehet leállítani, míg a „12 Burst” funkció 12 képet készít egy másodperc alatt, melyet akciófelvételeknél hasznosíthatunk. Éles, tiszta és határozott karakterű képet garantál a Super Shake-Free beállítás és az automatikus arckövetés, amely egyszerre akár kilenc arc finombeállítását is képes elvégezni, tehát jól jöhet a több embert ábrázoló jeleneteknél. A T850-es 30 előre beállított felvételi módjainak skáláján a szabvány, automatikus és videó mód mellett olyan különleges beállítások is találhatók, mint „múzeum”, „parti”, „tengerpart” és „tűzijáték”.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő