Connect with us

technokrata

640 GB tárhely – 3,5 hüvelykes meghajtón

Smart home

640 GB tárhely – 3,5 hüvelykes meghajtón

Praktikus tárolási megoldás.

A fájlformátumok egyre nagyobb méreteket öltenek – és így tárolásuk egyre költségesebb. A már jól ismert formavilágú, fekete színű új Verbatim 3,5 hüvelykes külső merevlemez 640 GB-nyi adatot képes tárolni kevesebb, mint egy kilogramm tömege mellett.

„Az új merevlemez 140 GB többlet-tárhelyet kínál az 500 GB-os merevlemezekkel összevetve. A felhasználók ezt a többletet nagyon versenyképes, alacsony áron kapják; ezzel együtt nekünk sem kellett engednünk megszokott minőségi követelményeinkből” – mondta el Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA multimédiáért és perifériákért felelős üzletfejlesztője.

A praktikus plug & play működésnek köszönhetően nincs szükség telepítésre, elég az USB csatlakozóval a számítógéphez kötni. A beépített SATA merevlemez 7200-at fordul percenként, így könnyedén eléri a 480 Mbit/s-os adatátviteli sebességet. Az eszköz az adatoknak nem csak biztonságos tárolója, de külső hűtésre sincs szüksége, hiszen a hátlapon található hűtőrács elegendő a megbízható működéshez.

A csomaghoz ingyenes telefonos segítség és a Nero BackItUp2 Essentials, windows-os mentéseket segítő alkalmazás tartozik.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek