Connect with us

technokrata

Tiszta és tökéletes: új plazma televíziók!

Smart home

Tiszta és tökéletes: új plazma televíziók!

A PG6000 nyomdokain megérkezett a PG3000 és PG200R plazma TV az eleganciára és minőségre egyaránt érzékeny igényes emberek számára.

Az LG Electronics bemutatta két legújabb plazma televízióját. A lenyűgöző PG3000 és PG200R modelleket kifejezetten azon vásárlók számára készítették, akik sem a külső, sem pedig a belső tulajdonságokkal kapcsolatban nem hajlandóak kompromisszumot kötni. Mindkét készülék a legteljesebb vizuális élményt nyújtja elegáns és modern designba csomagolva, és már a szobába lépésünk első pillanatában azonnal magához vonzza tekintetünket.

A PG3000 és PG200R tökéletes választás mindazok számára, akik az otthonuk belső környezetével maximálisan harmonizáló plazma TV-re vágynak. A 84 mm-es keskeny, hibátlan kivitelezésű üveglappal és csúcsminőségű láthatatlan hangszórókkal felszerelt PG3000 és PG200R sokkal inkább emlékeztet egy művészeti alkotásra, mint egy használati tárgyra. Ezek a készülékek az idő múlásával sem veszítenek megjelenésükből, mivel a hőben edzett üveglap ragyogó és stílusos megjelenést kölcsönöz a televíziónak még évek múltán is.

A lélegzetelállító design mellett nyugodt szívvel gyönyörködhetünk az új modellek képernyőjében is, mivel az LG 100 Hz-es vibrálás-mentes képfrissítési technológiája, és a 0,001 ms válaszidő kíméli a szemünket, valamint lehetővé teszi a dinamikus akciójelenetek, sportközvetítések és játékok tökéletes megjelenítését. A kiváló képminőségről gondoskodik a 1 000 000:1 dinamikus kontrasztarány is, amely éles, valósághű kép teremt minden eddiginél élénkebb színekkel és mélyebb fekete árnyalatokkal.

Az LG készülékei különböző AV beállítási lehetőségeket is tartalmaznak azért, hogy mindig a kedvenc időtöltésünknek legmegfelelőbb hangzás- és látványvilágban gyönyörködhessünk. Mozi módban a készülék pontosan úgy adja vissza a színeket, ahogyan azt a film rendezője eredetileg is láttatni szerette volna. Játék módban még a legárnyékosabb részek is tisztán kivehetőek, a hangot a rendszer finomítja. Sport módban pedig még a leggyorsabb jelentek esetén sem kell tartanunk a kép elmosódásától, vibrálásától.

A készülékek láthatatlan hangszórói a teljes televízió felületét hasznosítják, ezért nincs szükség a hagyományos vezérlőkre és a hozzájuk kapcsolt rácsokra. Így a készülék nem csak egy keskeny letisztult külsővel büszkélkedhet, hanem egy virtuális hangfallal is, amellyel a szobában bárhol kiválóan hallhatunk mindent.

A PG3000 és PG200R környezetbarát televíziók. Mindkét modellben megtalálhatjuk a Dynamic Power Saving (DPS) technológiát, amely minden felesleges elektromos folyamatot kikapcsol a készülékben, legfeljebb 30 százalékkal több energiát takarítva meg.

Specifikációk

 • Vibrálás-mentességet biztosító 100 Hz TruMotion Technology

 • 0,001ms válaszidő
 • 1 000 000:1 dinamikus kontrasztarány
 • Otthoni tévézésre optimalizálva
 • Alacsony energiafogyasztás
 • LG láthatatlan hangszórórendszer
 • karcsú ház
 • 3 alapbeállítású AV mód (mozi, sport, játék)
 • True Color technológia
 • 3 HDMI port (HDMI 1.3 kompatibilis)
 • USB 2.0 (DVIX)
 • LG Clear Voice technológia – a párbeszédek kiemeléséhez
 • Hosszabb élettartamú edzett üveg
 • Expert (szakértő) módSzólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd