Connect with us

technokrata

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Smart home

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Legyünk kreatívak…

Végre itt a nyári várva-várt vakáció. Rengeteg izgalmas szabadtéri kikapcsolódási lehetőség vár az egész családra. De mit tehetünk akkor, ha az időjárás keresztülhúzza számításainkat és a kedvezőtlen időjárás miatt hosszú, esős napokon át bennreked a család az otthon falai közé? A Canon legújabb online szolgáltatásának, a Kreatív Parknak köszönhetően még akkor is tartalmas időtöltésre nyílik lehetősége a családnak, ha a strandolást az eső elmossa.

A közösen eltöltött kellemes pillanatok és az önfeledt játék mellett, sok örömet szerezhetünk családtagjainknak, barátainknak, vagy akár ismerőseinknek egy-egy személyre szabott apró meglepetéssel. Engedjük szabadjára kreativitását a Canon Kreatív Park szolgáltatásával! Kedvünkre készíthetünk bohém üdvözlőlapokat, álarcot, különféle dekorációkat, hajtogathatunk origami csodákat, vagy akár nyomtathatunk egyedi fényképalbumot. Az egész család számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a Kreatív Park oldaláról letölthető sablonok.

Mindösszesen egy Internet-kapcsolattal rendelkező számítógépre, papírra, ollóra és természetesen egy nyomtatóra lesz szükségük, és az egész család máris belevetheti magát a Kreatív Park mesés világába. Egyszerűen nyomtassuk ki a Kreatív Park oldaláról kiválasztott sablont, és kövessük az egyértelmű, ábrákkal illusztrált utasításokat.

Az eredmény garantáltan kézzelfogható lesz. A gyerekek kézügyességének, logikájának és alkotóképességének fejlesztésére is kiválóan alkalmas, sok örömteli pillanatot biztosító Kreatív Park által kínált ötletek egyszerűsége biztosítja a sikerélményt – és a nyelvtanulást, mivel magyarul még nem elérhetők a tartalmak – a család aprajának-nagyjának.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek