Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Smart home

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Legyünk kreatívak…

Végre itt a nyári várva-várt vakáció. Rengeteg izgalmas szabadtéri kikapcsolódási lehetőség vár az egész családra. De mit tehetünk akkor, ha az időjárás keresztülhúzza számításainkat és a kedvezőtlen időjárás miatt hosszú, esős napokon át bennreked a család az otthon falai közé? A Canon legújabb online szolgáltatásának, a Kreatív Parknak köszönhetően még akkor is tartalmas időtöltésre nyílik lehetősége a családnak, ha a strandolást az eső elmossa.

A közösen eltöltött kellemes pillanatok és az önfeledt játék mellett, sok örömet szerezhetünk családtagjainknak, barátainknak, vagy akár ismerőseinknek egy-egy személyre szabott apró meglepetéssel. Engedjük szabadjára kreativitását a Canon Kreatív Park szolgáltatásával! Kedvünkre készíthetünk bohém üdvözlőlapokat, álarcot, különféle dekorációkat, hajtogathatunk origami csodákat, vagy akár nyomtathatunk egyedi fényképalbumot. Az egész család számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a Kreatív Park oldaláról letölthető sablonok.

Mindösszesen egy Internet-kapcsolattal rendelkező számítógépre, papírra, ollóra és természetesen egy nyomtatóra lesz szükségük, és az egész család máris belevetheti magát a Kreatív Park mesés világába. Egyszerűen nyomtassuk ki a Kreatív Park oldaláról kiválasztott sablont, és kövessük az egyértelmű, ábrákkal illusztrált utasításokat.

Az eredmény garantáltan kézzelfogható lesz. A gyerekek kézügyességének, logikájának és alkotóképességének fejlesztésére is kiválóan alkalmas, sok örömteli pillanatot biztosító Kreatív Park által kínált ötletek egyszerűsége biztosítja a sikerélményt – és a nyelvtanulást, mivel magyarul még nem elérhetők a tartalmak – a család aprajának-nagyjának.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés