Connect with us

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Smart home

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Legyünk kreatívak…

Végre itt a nyári várva-várt vakáció. Rengeteg izgalmas szabadtéri kikapcsolódási lehetőség vár az egész családra. De mit tehetünk akkor, ha az időjárás keresztülhúzza számításainkat és a kedvezőtlen időjárás miatt hosszú, esős napokon át bennreked a család az otthon falai közé? A Canon legújabb online szolgáltatásának, a Kreatív Parknak köszönhetően még akkor is tartalmas időtöltésre nyílik lehetősége a családnak, ha a strandolást az eső elmossa.

A közösen eltöltött kellemes pillanatok és az önfeledt játék mellett, sok örömet szerezhetünk családtagjainknak, barátainknak, vagy akár ismerőseinknek egy-egy személyre szabott apró meglepetéssel. Engedjük szabadjára kreativitását a Canon Kreatív Park szolgáltatásával! Kedvünkre készíthetünk bohém üdvözlőlapokat, álarcot, különféle dekorációkat, hajtogathatunk origami csodákat, vagy akár nyomtathatunk egyedi fényképalbumot. Az egész család számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a Kreatív Park oldaláról letölthető sablonok.

Mindösszesen egy Internet-kapcsolattal rendelkező számítógépre, papírra, ollóra és természetesen egy nyomtatóra lesz szükségük, és az egész család máris belevetheti magát a Kreatív Park mesés világába. Egyszerűen nyomtassuk ki a Kreatív Park oldaláról kiválasztott sablont, és kövessük az egyértelmű, ábrákkal illusztrált utasításokat.

Az eredmény garantáltan kézzelfogható lesz. A gyerekek kézügyességének, logikájának és alkotóképességének fejlesztésére is kiválóan alkalmas, sok örömteli pillanatot biztosító Kreatív Park által kínált ötletek egyszerűsége biztosítja a sikerélményt – és a nyelvtanulást, mivel magyarul még nem elérhetők a tartalmak – a család aprajának-nagyjának.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő