Connect with us

technokrata

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Smart home

Mi van, ha bennrekedünk a négy fal közé?

Legyünk kreatívak…

Végre itt a nyári várva-várt vakáció. Rengeteg izgalmas szabadtéri kikapcsolódási lehetőség vár az egész családra. De mit tehetünk akkor, ha az időjárás keresztülhúzza számításainkat és a kedvezőtlen időjárás miatt hosszú, esős napokon át bennreked a család az otthon falai közé? A Canon legújabb online szolgáltatásának, a Kreatív Parknak köszönhetően még akkor is tartalmas időtöltésre nyílik lehetősége a családnak, ha a strandolást az eső elmossa.

A közösen eltöltött kellemes pillanatok és az önfeledt játék mellett, sok örömet szerezhetünk családtagjainknak, barátainknak, vagy akár ismerőseinknek egy-egy személyre szabott apró meglepetéssel. Engedjük szabadjára kreativitását a Canon Kreatív Park szolgáltatásával! Kedvünkre készíthetünk bohém üdvözlőlapokat, álarcot, különféle dekorációkat, hajtogathatunk origami csodákat, vagy akár nyomtathatunk egyedi fényképalbumot. Az egész család számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a Kreatív Park oldaláról letölthető sablonok.

Mindösszesen egy Internet-kapcsolattal rendelkező számítógépre, papírra, ollóra és természetesen egy nyomtatóra lesz szükségük, és az egész család máris belevetheti magát a Kreatív Park mesés világába. Egyszerűen nyomtassuk ki a Kreatív Park oldaláról kiválasztott sablont, és kövessük az egyértelmű, ábrákkal illusztrált utasításokat.

Az eredmény garantáltan kézzelfogható lesz. A gyerekek kézügyességének, logikájának és alkotóképességének fejlesztésére is kiválóan alkalmas, sok örömteli pillanatot biztosító Kreatív Park által kínált ötletek egyszerűsége biztosítja a sikerélményt – és a nyelvtanulást, mivel magyarul még nem elérhetők a tartalmak – a család aprajának-nagyjának.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd