Connect with us

Csuklópánt-nyomtató: nincs több fejműtött lábtörött

Smart home

Csuklópánt-nyomtató: nincs több fejműtött lábtörött

Pillanatok alatt cserélhető az antibakteriális bevonatú csuklópántokat tartalmazó kazetta.

A HC100 nevű új csuklópánt-nyomtató az egyedi nyomtatási megoldások terén világvezető Zebra Technologies Corporation legújabb egészségügyi fejlesztése. A hordozható nyomtató gyorsan cserélhető, kazettás kivitele révén költséghatékonyabban és egyszerűbben állítja elő a vonalkódos betegazonosítókat. A vezeték nélküli hálózati csatlakozási lehetőség biztosítja, hogy a hordozható nyomtató a kórház minden részéről kapcsolatban tudjon maradni az intézmény betegnyilvántartásával, és így a betegekre a kórházon belül bárhol személyre szabott vonalkódos azonosító csuklópánt kerülhessen.

A több száz, vagy akár több ezer beteget kezelő kórházakban kiemelten fontos a páciensek gyors és pontos azonosítása. A megoldást a vonalkódos azonosító csuklópántok jelentik, amelyekkel egyszerűen és biztonságosan nyilvántarthatóak és ellenőrizhetőek a betegek adatai, valamint a szükséges, illetve a már elvégzett vizsgálatok. A Zebra új, nagy teljesítményű készüléke tekercsek helyett könnyen cserélhető kazettákból nyomtatja a kívánt adatokat tartalmazó, antibakteriális bevonatú csuklópántokat.

„A Zebra hőnyomtatóival másodpercek alatt előállítható vonalkódos csuklópántok minden lényeges információt tartalmaznak, és megszüntetik a téves betegazonosításból eredő kockázatot – mondta el Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője. – Ez biztonságosabb a betegek számára: többé nem kerülhet sor nem megfelelő vizsgálatok vagy beavatkozások elvégzésére. A Zebra azonosító csuklópántjai nemcsak vízállóak, de az alkoholos fertőtlenítő- és tisztítószereknek is ellenállnak, így a leolvashatóságuk is hosszú ideig biztosított.”

A piacon egyedülálló módon a Zebra új HC100 nyomtatójában elég egy kazettát kicserélni, ha kifogynának a pántok. „A korábbi nyomtatókhoz képest a HC100-ban sokkal gyorsabb az utántöltés, nincs szükség festékszalagokra vagy tonerre, és a kazettás megoldásnak köszönhetően kizárható a felhasználói hiba lehetősége – magyarázta Halász Árpád. – Ráadásul ez a nyomtató kifejezetten a nagy forgalmú egészségügyi intézetek részére készült, így kisebb a karbantartási igénye, és sokkal nagyobb mennyiségű nyomtatásra képes.”

A kazetták a Zebra Z Band antibakteriális bevonattal ellátott csuklópántjait tartalmazzák, csecsemő, gyermek és felnőtt méretben. A nyomtató érzékeli az éppen nyomtatandó pánt méretét, és automatikusan beállítja a nyomtatási méretet és a színerősséget. A vezeték nélküli hálózati csatlakozási lehetőség biztosítja, hogy a hordozható készülék a kórház minden részéről kapcsolatban tudjon maradni az intézmény betegnyilvántartásával.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő