Connect with us

technokrata

Csuklópánt-nyomtató: nincs több fejműtött lábtörött

Smart home

Csuklópánt-nyomtató: nincs több fejműtött lábtörött

Pillanatok alatt cserélhető az antibakteriális bevonatú csuklópántokat tartalmazó kazetta.

A HC100 nevű új csuklópánt-nyomtató az egyedi nyomtatási megoldások terén világvezető Zebra Technologies Corporation legújabb egészségügyi fejlesztése. A hordozható nyomtató gyorsan cserélhető, kazettás kivitele révén költséghatékonyabban és egyszerűbben állítja elő a vonalkódos betegazonosítókat. A vezeték nélküli hálózati csatlakozási lehetőség biztosítja, hogy a hordozható nyomtató a kórház minden részéről kapcsolatban tudjon maradni az intézmény betegnyilvántartásával, és így a betegekre a kórházon belül bárhol személyre szabott vonalkódos azonosító csuklópánt kerülhessen.

A több száz, vagy akár több ezer beteget kezelő kórházakban kiemelten fontos a páciensek gyors és pontos azonosítása. A megoldást a vonalkódos azonosító csuklópántok jelentik, amelyekkel egyszerűen és biztonságosan nyilvántarthatóak és ellenőrizhetőek a betegek adatai, valamint a szükséges, illetve a már elvégzett vizsgálatok. A Zebra új, nagy teljesítményű készüléke tekercsek helyett könnyen cserélhető kazettákból nyomtatja a kívánt adatokat tartalmazó, antibakteriális bevonatú csuklópántokat.

„A Zebra hőnyomtatóival másodpercek alatt előállítható vonalkódos csuklópántok minden lényeges információt tartalmaznak, és megszüntetik a téves betegazonosításból eredő kockázatot – mondta el Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője. – Ez biztonságosabb a betegek számára: többé nem kerülhet sor nem megfelelő vizsgálatok vagy beavatkozások elvégzésére. A Zebra azonosító csuklópántjai nemcsak vízállóak, de az alkoholos fertőtlenítő- és tisztítószereknek is ellenállnak, így a leolvashatóságuk is hosszú ideig biztosított.”

A piacon egyedülálló módon a Zebra új HC100 nyomtatójában elég egy kazettát kicserélni, ha kifogynának a pántok. „A korábbi nyomtatókhoz képest a HC100-ban sokkal gyorsabb az utántöltés, nincs szükség festékszalagokra vagy tonerre, és a kazettás megoldásnak köszönhetően kizárható a felhasználói hiba lehetősége – magyarázta Halász Árpád. – Ráadásul ez a nyomtató kifejezetten a nagy forgalmú egészségügyi intézetek részére készült, így kisebb a karbantartási igénye, és sokkal nagyobb mennyiségű nyomtatásra képes.”

A kazetták a Zebra Z Band antibakteriális bevonattal ellátott csuklópántjait tartalmazzák, csecsemő, gyermek és felnőtt méretben. A nyomtató érzékeli az éppen nyomtatandó pánt méretét, és automatikusan beállítja a nyomtatási méretet és a színerősséget. A vezeték nélküli hálózati csatlakozási lehetőség biztosítja, hogy a hordozható készülék a kórház minden részéről kapcsolatban tudjon maradni az intézmény betegnyilvántartásával.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd