Connect with us

technokrata

Hatalmas monitor a BenQ-tól

Smart home

Hatalmas monitor a BenQ-tól

26 colos szörny csábít önfeledt (b)ámulásra.

A BenQ monitorainak T-sorozatát új, széles képernyős LCD monitorral, a 26 hüvelyk átmérőjű T261W (WUXGA) modellel bővítette. A 2500:1 dinamikus kontrasztarány automatikusan beállítja a háttérfényt a fényerő szintjének optimalizálásához. Ennek eredményeként a fekete szín intenzívebbé válik, a legfinomabb, legsötétebb tónusok is tisztán és élesen jelennek meg. A dinamikus kontrasztot elmosódást megakadályozó funkció és 5 ezredmásodperces (ms) válaszidő egészíti ki, így a monitor zavarmentes video- és játékélményt biztosít.

Az óriás méretű, 26 hüvelyk átmérőjű monitor két A/4-es méretű oldalt jelenít meg egymás mellett, de a nagy képernyőméret jól használható az Excelhez, és más alkalmazásokhoz is. A monitor Windows Vista Premium hitelesítéssel rendelkezik, így teljeskörűen kezelhetjük a Microsoft operációs rendszerének szórakozáshoz, játékhoz, munkához és multimédiás funkciókhoz kifejlesztett szolgáltatásait. A notebook számítógépek az előrejelzések szerint 2009-re a számítógépes piac 50 százalékát teszik majd ki, így a T261W monitor társa lehet a notebookoknak is. A készülék 450 nit fényerőt mondhat magáénak.

1920×1200 (WUXGA) felbontása révén a sima kivitelezésű T261W monitor megfelel az 1080p teljes HD kiváló képminőséggel kapcsolatos követelményeinek. Ezenkívül a HDMI és a DVI-D (mindkettő a HDCP szabvány szerint) lehetővé teszi a HD-források gyors, egyszerű és problémamentes csatlakoztatását. A beépített hangszórók a vizuális élményt HD audiofunkcióval teszik gazdagabbá. A monitor fényes, karcsú vázzal rendelkezik.

A termék már kapható hazánkban, 115.000 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek