Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: Cityphone – motoros headset

egyéb kütyük

Teszt: Cityphone – motoros headset

A Gigatel által forgalmazott Cityphone könnyen a motorosok kedvencévé válhat.

Ha a vezetés közbeni mobilozás veszélyei kerülnek szóba, hajlamosak vagyunk csak és kizárólag az autósokra gondolni, noha ez ügyben legalább ennyire érintettek a motorosok is. Nos, pontosan számukra készült a Cityphone nevezetű termék.

A Cityphone tulajdonképpen nem más, mint egy sisakra applikálható Bluetooth-os headset. A zárt, félig nyitott és teljesen nyitott sisakokkal egyaránt használható készülék öntapadós és csavaros módon is rögzíthető, és bármikor könnyen levehető a fejvédőről. A Bluetooth modulon egy többfunkciós gomb, egy multifunkciós LED, valamint két hangerő állító gomb található, illetve ide csatlakozik be a mikrofont tartalmazó flexibilis nyak.

Az interphone funkció nélküli készülék maximum 5 telefonnal párosítható össze, de egyszerre csak eggyel használható. Itt jegyzendő meg, hogy a Cityphone akár mint GPS kihangosító is használható, ehhez persze egy Bluetooth-képes navigációs készülékre is szükségünk van. A felhasználási körülményeknek megfelelően a berendezés teljesen vízálló, és egy DSP chip folyamatosan azon dolgozik, hogy maximálisan kiszűrje a szélzajt és az egyéb zavaró környezeti hangokat.

Az egy feltöltéssel maximum 9 órás beszélgetési időt, illetve 700 órás készenlétet biztosító Cityphone a motor sebességének növekedésével párhuzamosan automatikusan emeli a hangerőt, és akár 180 km/h sebességig is használható, ezenkívül pedig hangtárcsázás funkcióval is fel van vértezve.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés