Connect with us

technokrata

Ki kapta a Stevie-díjat?

Smart home

Ki kapta a Stevie-díjat?

And the winner is…

A kiváló üzleti teljesítményt honoráló American Business Awards díjakat a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig az üzleti világ teljes skáláját képviselő több mint 2600 jelölt számára, az Egyesült Államokban egyedülálló módon 40-nél is több iparági kategóriában osztják ki. A New York Post, 2005. április 25-i számában az üzleti világ Oscarjaként aposztrofált American Business Awards-szal a vállalati és üzleti élet szereplőinek üzleti és társadalmi folyamatokban végzett áldozatos munkáját és tevékenységét jutalmazzák.

Idén az Epicor Software Corporation igazgatótanácsának elnöke, George Klaus vihette haza a legjobb elnöknek járó Stevie-díjat a New Yorkban megrendezett 2008-as American Business Awards díjkiosztó gálán.

A Stevie-díj kuratóriumának bírái és segítőik az utolsó kör jelöltjeiből választották ki a győztest. A döntősöket az áprilisban és májusban tartott előszavazásokon választották ki az üzleti élet prominens képviselői országszerte. Az American Business Awards díjjal kapcsolatos információk – többek között a döntősök és a nyertesek listája – a Stevie-díj weboldalán olvashatók.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák