Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas méret, kontraszt, felbontás – az Acer gyönyörű LCD-t mutatott be

Smart home

Hatalmas méret, kontraszt, felbontás – az Acer gyönyörű LCD-t mutatott be

24 colos, full HD felbontású, természetesen szélesképernyős monitorral jelentkezett az Acer.

Lassan elérkezik a 24 colos LCD-k ideje, amit mi sem bizonyít jobban, mint az Acer frissiben, a tajvani 2008-as Computex show-n bemutatott P224W modellje. Ekkora méret ugyanis szükséges ahhoz, hogy a teljes HD-s felbontású (azaz 1920×1080 pixeles) mozgóképek valóban élvezhető látványt adjanak. Emellett természetesen 19:6-es képaránnyal rendelkezik, vagyis szélesképernyős kialakítású.

Szintén érdekesség, hogy a korábbi modellekkel szemben kiemelkedően magas a kontrasztarány: 20.000:1 (igaz, ez dinamikus kontrasztot jelent). Emellé a gyártó 2 ms-os késleltetési időt (szürkéből szürkébe) garantál; a beállításokat pedig érintésérzékeny OSD módon (on-screen display) lehet megváltoztatni. Ellátták egy úgynevezett Adaptív Kontraszt Menedzsmenttel (ACM), ami a megjelenítést hivatott még szebbé tenni. HDMI-porttal is rendelkezik.

Nem tett közzé sem megjelenési időt, sem árat a P224W-ről az Acer, így egyelőre nem tudni, hogy mikor és mennyiért vehetjük meg. Az biztos, hogy nem az olcsó modellek között fog debütálni a készülék.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés