Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper funkciók egy tenyerében!

Smart home

Szuper funkciók egy tenyerében!

Innovációs interaktív érzékelési technológiával megáldott táncoló egér.

A BenQ bemutatja az interaktív, optikai, MD300 egeret, amely sík kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kéz vonalához. A többi USB-kompatibilis egérrel szemben az MD300 típus kiegészítő funkciókat is kínál, többek között az interaktív érzékelési technológiát, a megbeszélésekről és beérkező üzenetekről szóló azonnali értesítést, illetve a tánc módot.

Az innovációs jellegű érzékelési technológiának köszönhetően az egér használata egy egészen új élményt nyújt. Amikor a felhasználó aktiválja ezt a funkciót, interaktív kapcsolatba kerül a BenQ MD300 egérrel, valahányszor az egeret mozgatja, az egérrel kattint, vagy enyhén megérinti. Az MD300 típus az egérrel való kattintásokra, illetve a számítógépre telepített alkalmazásokra egyaránt piros vizuális hatásokkal, rezgéssel és hanggal reagál.

Az egérhez mellékelt szoftver segítségével a felhasználó értesítést kérhet a beérkező e-mailekről vagy Skype-üzenetekről – például kijelölt partnerektől érkező üzenetekről is. A partnerek két kategóriába sorolhatók: „pozitív” és „negatív” partnerek. A vizuális hatások, rezgések, és hangok eltérő kombinációinak alkalmazásával a felhasználó megtudhatja, hogy a postafiókjába beérkezett üzenet fontos vagy nemkívánatos feladótól származik-e. Az MD300 a naptáralkalmazásban megjelölt megbeszélésekre is emlékezteti a felhasználót, még akkor is, amikor a képernyővédő aktív.

Az új modellhez tartozó megnyerő funkciók sora itt még nem ér véget, mivel az egér tánc üzemmódban is használható. A BenQ MD300 egér a Microsoft Media Player alkalmazásban lejátszott zenére ritmikusan mozog. Az egérhez kapott szoftver a 2.0-s vagy újabb verziójú Skype, a Microsoft Office Outlook 2003/2007 és a 10.0-s vagy újabb verziójú Microsoft Media Player alkalmazások használatát támogatja. A mindössze 95 x 64 x 27,8 mm méretű karcsú kialakításnak köszönhetően a kézitáskában is könnyedén elfér.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés