Connect with us

technokrata

Ésszerű megoldás a széles képernyőre váltáshoz

Smart home

Ésszerű megoldás a széles képernyőre váltáshoz

Mindennapos használatra.

A BenQ bejelentette a T-sorozat új, széles képernyős LCD monitorját – a 26 hüvelyk átmérőjű T261W (WUXGA) modellt. A praktikus funkciókkal, illetve dinamikus kontraszttal fémjelzett T-sorozat a mindennapos üzleti, iskolai és fogyasztói alkalmazások során kimagasló teljesítményt biztosít. A bizonyított megbízhatóságnak és a kimagasló értéknek is köszönhető, hogy a T-sorozat egy ellenállhatatlan és ésszerű megoldás a széles képernyős monitorra való váltáshoz – fő megjelenítési eszközként és a notebook számítógépek tökéletes tartozékaként egyaránt.

A kiemelkedő kontrasztarány, a nagyfelbontású adat- és videofeldolgozási funkciók, ezenkívül az óriás méretű megjelenítés révén a T261W típus egy olyan egyedülálló monitor, amely a vállalati felhasználók és a játékok szerelmesei számára egyaránt ideális. A 2500:1 dinamikus kontrasztarány bármilyen helyzetben automatikusan beállítja a háttérfényt a fényerő szintjének optimalizálásához. Ennek eredményeként a fekete szín még soha nem volt ennyire intenzív, és a legfinomabb, legsötétebb tónusú részletek is rendkívüli tisztasággal és élességgel vannak kiemelve. A kiegészítő dinamikus kontraszt egy elmosódást megakadályozó funkció 5 másodperces válaszidővel, amely sima, zavarmentes video- és játékélményt biztosít.

Az elfoglalt professzionális szakemberek szintén értékelni fogják a T261W monitort. A felhasználók jóval többet láthatnak, és jóval több funkciót használhatnak az óriás méretű, 26 hüvelyk átmérőjű monitoron keresztül, amely könnyedén megjeleníti egymás mellett két Letter méretű oldal 100%-os nézetét – tökéletes megoldás a nagyfokú hatékonyság, illetve az Excel, Word és kiadványszerkesztő programok használatához. A Vista Premium-hitelesítéssel a felhasználók teljeskörű, biztonságos módon kezelhetik a Windows Vista rendszer szórakozáshoz, játékhoz, munkához és multimédiás funkciókhoz kifejlesztett szolgáltatásait.

Mivel a notebook számítógépek az előrejelzések szerint 2009-re a számítógépes piac 50 százalékát fogják kitenni, a T261W monitor tökéletes, időtálló társa lesz a nootbook számítógépeknek otthoni és irodai célra egyaránt. A 450 nit fényerő tovább bővíti a T261W típus funkcionális sokoldalúságát, mivel bármilyen fényviszonyokkal rendelkező kereskedelmi, otthoni és irodai környezetben egyaránt optimális megtekintést biztosít.

A T261W monitor a nagyfelbontású digitális élvezetet maximális szinten biztosítja. Az 1920 x 1200 (WUXGA) felbontás révén a sima kivitelezésű T261W monitor megfelel az 1080p teljes HD kiváló képminőséggel kapcsolatos követelményeinek. Ezenkívül a HDMI (vagyis a legújabb tartós csatlakoztatási lehetőség) és a DVI-D (mindkettő a HDCP szabvány szerint) lehetővé teszi a HD-források gyors, egyszerű és problémamentes csatlakoztatását. A beépített hangszórók a vizuális élményt HD audiofunkcióval teszik még gazdagabbá, miközben a rendkívül fényes, karcsú kivitelezésük visszatükrözi ennek a kategóriájában vezető szerepet betöltő monitornak a kifinomultságát és teljesítményét.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle