Connect with us

technokrata

Szék/asztal hibrid szörfözőknek

Smart home

Szék/asztal hibrid szörfözőknek

Keleti kényelem, nyugati hangulat.

Az ülőmunkának is megvannak a maga előnyei és hátrányai, ez utóbbi közé tartozik a hátfájás. A legtöbb panaszt húzódás, kisebb sérülés eredményezi. Ezek közül a leggyakoribb a rossz mozdulatsor okozta fájdalom, valamint az inaktivitás következményeként (ülőmunka) fellépő gyenge izomzat, amely képtelen megfelelően tartani a gerincet. Többnyire a gerinc alsó szakaszát tartó inakat és szalagokat éri a húzódás vagy rándulás, amely feszítő érzést vagy görcsöt eredményezhet.

Tény, hogy a hátfájást jobb megelőzni, mint kezelni, ehhez pedig elengedhetetlen a hátizomzat edzése, a csont kalciumtartalmának fokozása, és az egészséges táplálkozás. Nem beszélve a kényelmes munkavégzésről. A jobb munkahelyeken már lecserélték a monitorokat kevésbé szemkárosító technológiájú képernyőkre, és az irodai székek is a kényelmesebb, mintsem az olcsóbb fajtából valók, ám aki szabadidejében is a gép előtt ül, annak érdemes elgondolkodnia az esetleges egészségügyi problémák kezelésén.

A kifejezetten szörfölők és számítógép függők számára kifejlesztett „Surf Chair” állítólag speciális kialakítása révén képes arra, hogy megelőzze a bajt. Noha kinézetre igen extra ez a szék/asztal hibrid, legalább ennyire hihetetlen, hogyan lehet félig fekve, térdünkön a billentyűzettel, a padlón görgetve az egeret kényelmesen munkát végezni, vagy szórakozni. Mindenesetre, ha valaki unja a sík felületeket, mint amilyen egy hagyományos íróasztal, vagy mindenképpen szeretne valami izgalmasat belevinni a szürkei irodai munkavégzésbe, bátran vásároljon szörfszéket, az élmény nem marad el!Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek