Connect with us

Az eddigi legpazarabb LED házimozi – képekkel!

Smart home

Az eddigi legpazarabb LED házimozi – képekkel!

Pénz és hely kell hozzá.

Kiváló férficsalogató lehet egy szuper high-end házimozi szoba, ahol aztán a mégis magányos estéken és hétvégéken hangosan bőgve nézhetjük végig a Lovestory-t, vagy a felcsillanó reménykedés szakaszában a pozitív és kedves világot lefestő Amélie Csodálatos Életét, a düh fázisát elérve a Kill Billt, a teljes kilátástalanságba visszaesve pedig a Született gyilkosokat, miközben felzabáljuk a kivilágított hűtőben található összes csokoládét és cukorkát – némi boldogsághormon reményében.

A teljesen egyedileg szerelt LED Home Theaternek nevezett szórakoztató központ visszafogott LED megvilágítása révén a néző ugyanis maga választhatja meg a filmhez leginkább passzoló színt, így bármelyik alkotást is nézzük, annak megfelelően alakíthatjuk a minket körülvevő homályt.

A falon egy hatalmas süllyesztett vászon kapott helyet, a beágyazott elemekben pedig DVD lejátszó és játékkonzolok találhatók, valamint az irányításért felelős Crestron rendszer. A tervező emellett mini- és italhűtőt, valamint a pattogatott kukorica kedvéért mikrohullámú sütőt is tervezett a helyiségbe.

Elgondolkodtató, hogy mindez negyedmillió dollárba kerül, ennyi pénzért már meztelen mesztic férfiak, kérés nélkül legyeznének minket hatalmas pálmalevelekkel egész nap a hűs koktélunk mellett – úgy, hogy a mozibajárás élményét is megtarthatjuk magunknak.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom