Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eddigi legpazarabb LED házimozi – képekkel!

Smart home

Az eddigi legpazarabb LED házimozi – képekkel!

Pénz és hely kell hozzá.

Kiváló férficsalogató lehet egy szuper high-end házimozi szoba, ahol aztán a mégis magányos estéken és hétvégéken hangosan bőgve nézhetjük végig a Lovestory-t, vagy a felcsillanó reménykedés szakaszában a pozitív és kedves világot lefestő Amélie Csodálatos Életét, a düh fázisát elérve a Kill Billt, a teljes kilátástalanságba visszaesve pedig a Született gyilkosokat, miközben felzabáljuk a kivilágított hűtőben található összes csokoládét és cukorkát – némi boldogsághormon reményében.

A teljesen egyedileg szerelt LED Home Theaternek nevezett szórakoztató központ visszafogott LED megvilágítása révén a néző ugyanis maga választhatja meg a filmhez leginkább passzoló színt, így bármelyik alkotást is nézzük, annak megfelelően alakíthatjuk a minket körülvevő homályt.

A falon egy hatalmas süllyesztett vászon kapott helyet, a beágyazott elemekben pedig DVD lejátszó és játékkonzolok találhatók, valamint az irányításért felelős Crestron rendszer. A tervező emellett mini- és italhűtőt, valamint a pattogatott kukorica kedvéért mikrohullámú sütőt is tervezett a helyiségbe.

Elgondolkodtató, hogy mindez negyedmillió dollárba kerül, ennyi pénzért már meztelen mesztic férfiak, kérés nélkül legyeznének minket hatalmas pálmalevelekkel egész nap a hűs koktélunk mellett – úgy, hogy a mozibajárás élményét is megtarthatjuk magunknak.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés