Connect with us

Német nagyágyúval nyomulnak a londoni zsaruk

Smart home

Német nagyágyúval nyomulnak a londoni zsaruk

A rendfenntartók új alapokra helyezik erőforrás-tervezésüket.

Nagyban zajlott Berlinben az SAP nemzetközi ügyfél-konferenciája, mikor a május 19. és 21. között tartott SAPPHIRE 2008 rendezvényen a vállalat bejelentette, hogy a Metropolitan Police Service (MPS) a cég rendszerét választotta a testület vállalati erőforrástervezési megoldásául.

Mint ismeretes, a Metropolitan Police Service a több mint 7, 2 millió fős (Nagy) London felügyeletét ellátó három rendőri szolgálat közül a legnagyobb létszámú. A szervezet több mint 31 ezer hivatalnokot, 14 ezer rendőrt, és rendőri közösségi támogatót foglalkoztat. Az MPS célja – a legtöbb közszolgálati szervezethez hasonlóan – nagyobb hatékonyság elérése, a meglévő erőforrások alapján. Az SAP és az MPS együttműködése nem új keletű: a testület pénzügyi rendszereinek támogatásához eddig is a német szoftverszállító megoldását használta.

Azzal, hogy a legfontosabb folyamatokat az SAP vezető ERP-alkalmazásával, az SAP ERP-vel teszi zökkenőmentesebbé, az MPS stabil központi rendszerhez jut, és fokozatosan megszüntetheti a régebbi alkalmazások használatát.

„Az MPS mindig is különleges helyet foglalt el a rendfenntartás történetében. Gyakorlata követendő példa a világ rendfenntartó szervezetei számára” – mondta Rod Massey, az SAP Public Sector and Security részlegének alelnöke. „Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk az MPS-t ebben a kezdeményezésben.”Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom